Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Mία ακόμη απώλεια απο την οικογένεια του Πανναξιακού

Εφυγε απο τη ζωή ένας ακόμη πρωην αθλητής του Πανναξιακού, ο Γιώργος Αθαν. Περιστεράκης μέλος της οικογένειας των Περιστεράκηδων απο τη Χώρα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ναξιακό αθλητισμό.
Ο εκλιπών ήταν πατέρας του τερματοφύλακα μας Θανάση Περιστεράκη, στον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η Πανναξιακή οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια όπως επίσης και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ναξιακής γης που θα τον σκεπάσει.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ Σάββατο 3.30΄μ.μ. στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ


Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση της 27/10 στην Οcean, λόγω πένθους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. πενθεί τον πρόωρο
χαμό του ξεχωριστού μέλους της αθλητικής μας οικογένειας και πρώην αθλητή μας Γιάννη Συμεώνογλου. Αμέσως μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του αποφασίσθηκε η ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης της 27/10/2014 στην Ocean με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.
Ο Γιάννης θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΣΑΜΠΑΝΗΣ - OCEAN 27/10

O Πανναξιακός Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 διοργανώνει μουσική βραδιά στην Ocean με τον καταξιωμένο Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.
Τιμή εισόδου 12 € , Προπώληση 10 €
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για τις προσφορές τους.
Την Δευτέρα 27/10 πάμε όλοι OCEAN

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Εντυπωσιακό 9 - 2 επί του Φιλωτίου οι παίδες του Πανναξιακού

Επαιξαν και οι 18 απο τους οποίους οι 15 για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα !!!!!
Στα εννέα μποφόρ ... σταμάτησε ο ανεμοδείκτης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου όπου οι ταλαντούχοι παίδες του Γιάννη Ζαφείρη υπέταξαν τους αξιόμαχους Φιλωτίτες οι οποίοι άντεξαν ένα ημίχρονο κρατώντας το σκορ χαμηλά. Το Α΄ μέρος τελείωσε 2-0 με γκόλ που πέτυχαν οι Βρεττός και Καραπάτης. Στην

Πανναξιακός - Φιλώτι 0 - 0

Ικανοποιημένοι απο την ισοπαλία, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι των φιλοξενουμένων
'Ύστερα απο ένα κακό παιχνίδι που δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι ομάδες του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου, μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων 2014-15.
Άκαρπη υπεροχή
Ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κυρίως, απο τον Πανναξιακό, που δεν κατάφερε να

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. - Ocean Club Naxos * ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ *


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. - Ocean Club Naxos * * * ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ * * *
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου!


κάνε κλικ στην εικόνα να δείς το video

Ευχές για ανάρρωση στο Νίκο Πιτταρά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Α.Ο. Νίκος Πιτταράς υπεβλήθη πρόσφατα σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην Κεντρική Κλινική Αθηνών απο τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Καραγιάννη Απόστολο. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. ευχαριστεί για την σημαντική συμβολή της, την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, η οποία στάθηκε αρωγός στην περιπέτεια του ποδοσφαιριστή μας
Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. 

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ψήφισμα Πανναξιακού Α.Ο. για τον Κώστα Λατίνα

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.                                               Νάξος 8-10-2014
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1960                                              Αρ, Πρ. 452
ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. συνήλθε σήμερα Τετάρτη 8-10-2014 σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από το άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Νάξου και διατελέσαντος προέδρου του ιστορικού σωματείου μας Κώστα Λατίνα και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
  1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην μνήμη του στο Κέντρο Υγείας –Γενικό Νοσοκομείο  Νάξου
  3. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα να παραταχθεί με μαύρα περιβραχιόνια στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του Πανναξιακού στο ΔΑΚ Νάξου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη του αγώνα.
  4. Το παρών ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΣ Νάξου - Πανναξιακός 1 - 6 για το Κύπελλο Κυκλάδων και εύκολη πρόκριση

Με μαύρα περιβραχιόνια οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού
Γράφουν Σπύρος Μάκαρης και Νικόδημος Λιανός
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα πέρασε στην 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων σήμερα ο Πανναξιακός, ο οποίος στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου νίκησε με 6-1 τον ΠΑΣ Νάξου.
Στο παιχνίδι που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη αλλά και του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου που είχε πολλά προβλήματα κυρίως στον ανασταλτικό τομέα.
Και περνάμε στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο Πανναξιακός μπήκε από την αρχή δυνατά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να μπει στο .παιχνίδι. Μόλις στο 4ολεπτό ανοίγει το σκορ με τον Ευριπιώτη, ο οποίος τελείωσε με άψογο τρόπο τη σέντρα του Καλτσούδα από την αριστερή πλευρά. Στη συνέχεια (9o), είχαμε ένα εκπληκτικό βολ πλανέ του Ευριπιώτη από κοντά που απέκρουσε ο Χύκα, ενώ στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Κούτρα από κοντά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20 λεπτό ο Ευριπιώτης βρέθηκε μόνος του με τον

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας!

Οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Ναξιώτες ενωμένοι έχουμε πετύχει πολλά.Ήρθε και πάλι η στιγμή να δείξουμε την καλοσύνη, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την συμπαράσταση που μας χαρακτηρίζει ως λαό, ως κοινωνία, ως νησί, ως χωριό, απέναντι σε έναν συνάνθρωπο μας που πραγματικά η ζωή του κρέμεται από τις δικές μας ενέργειες.
Πρόκειται για τον 50χρονο Αντώνη Ι. Μουστάκη (Κόρακας), ο οποίος με περίσσια ψυχικά αποθέματα δίνει την δική του μάχη με την επάρατη νόσο. Στο πλευρό του και οι οικογένεια του, η