Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκαλυπτήρια για Πανναξιακό

Τη νέα ομάδα του Πανναξιακού, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλαθλοι της Νάξου το Σάββατο 15/9 στις 18.30 στο ΔΑΚ. Θα είναι το 1ο δυνατό τεστ, απέναντι σε έναν σύλλογο που...
αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω (στη Γ' εθνική ή Football League 2) τον Αστέρα Μαγούλας, ο οποίος πέτυχε πέρσι το στόχο της παραμονής τερματίζοντας 8ος στο βαθμολογικό πίνακα.
Το επόμενο Σάββατο 22/9, ο Πανναξιακός θα δώσει το 2ο κατά σειρά εντός έδρας φιλικό, απέναντι στον Αχαρναϊκό, ο οποίος επίσης αγωνίζεται από φέτος στη Football League 2, αφού τη σεζόν 2011-12 κατέκτησε την...
άνοδο, τερματίζοντας 1ος στον 9ο όμιλο της Δ' κατηγορίας.
Το Σάββατο 29/9 (πάντα στο ΔΑΚ), έχει προγραμματιστεί το 3ο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι απέναντι σε ομάδα Β' κατηγορίας με υποψήφιους αντιπάλους κάποιον από τους Θρασύβουλο, Καλλιθέα ή τους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού.
Μέσα στον Οκτώβρη, ο Πανναξιακός θα δώσει φιλικό και στην Αθήνα, ώστε οι φίλαθλοι του συνδέσμου Αθηνών, να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και εκείνοι από κοντά την ομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου.
Μέχρι τότε, είναι πιθανό να παρακολουθήσουμε τον Πανναξιακό και σε επίσημο (εντός ή εκτός έδρας) ματς, καθώς ξεκινά το κύπελλο Κυκλάδων, στο οποίο η ομάδα έχει περάσει άνευ αγώνος στον επόμενο γύρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου