Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΓΚΕΣ

χαρακτήρισε τους παίχτες του Πανναξιακού ο προπονητής Γιώργος Βλαστός...
Νατοι νατοι οι πρωταθλητές, ήταν το σύνθημα που δόνησε το ΔΑΚ κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου στο χθεσινό ματς Πανναξιακός - Ατρόμητος Πειραιά!
Όλα τα παραπάνω και...
 πολλά ακόμα αξίζουν στους ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, που μετέτρεψαν το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής σε παράσταση για ένα ρόλo, υποχρεώνοντας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ατρόμητο στην πρώτη φετινή του ήττα με σκορ 2-1.
Δερμιτζάκης και Ντούκα ήταν οι σκόρερ των 2 γκολ της ομάδας μας, που στο ενδιάμεσο είχε ισοφαριστεί προσωρινά με πέναλτι-φάντασμα σε 1-1.
Παρακολουθηστε στα video πως διαμορφώθηκε το σκορ, αλλά και τις δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Βλαστού και του σκόρερ του 2ου γκολ Renaldo Duka.




ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζορμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Τερόλης, Αθανασίου, Ντούκα (Κατσάνης), Δερμιτζάκης (Πολυκρέτης), Μπονιάκος (Κεμαβόρ) 
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ) Θωμόπουλος, Μπέλιας (Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Κακκαβάς (Μυλωνάς), Λοϊζίδης, Μανουλίδης, Πολυχρονίδης (Σταθουλόπουλος), Δανασής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου