Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στη 2η θέση ο Πανναξιακός, που πέρασε και το εμπόδιο του ΑΟ Δικαίου

Ιωνικός και Πανναξιακός ήταν οι κερδισμένοι της 16ης αγωνιστικής, καθώς οι Ατρόμητος και Αστέρας Βάρης γνώρισαν ήττες από Κερατσίνι και Τριγλία αντίστοιχα, χάνοντας έδαφος στην διεκδίκηση της 1ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο ΔΑΚ, ο Πανναξιακός νίκησε με σκορ 1-0 το μαχητικό ΑΟ Δικαίου, με μια προσωπική προσπάθεια του Κώστα Δερμιτζάκη, που έστειλε με όμορφο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του ανίκητου μέχρι τότε Τσαραπατσάνη. Το γκολ, αφιερώθηκε από τον σκόρερ, αλλά και όλους τους Πανναξιακούς στον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Φλεριανό, ο οποίος έχασε τον πατέρα του Στέλιο λίγες μέρες πριν.
Με τη νίκη αυτή, ο Πανναξιακός ανέβηκε (εκ νέου) στη 2η θέση της βαθμολογίας, 3 πόντους πίσω από τον Ιωνικό, έχοντας πάντα ένα παιχνίδι (με τον Αστέρα Βάρης) λιγότερο.
Ακολουθεί το εντός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στο Διαγόρα, σε μια αγωνιστική όπου εκτός των άλλων παίζουν Ατρόμητος Πειραιά - Αστέρας Βάρης και Περαμαϊκός - Ιωνικός.
Παρακολουθήστε πως διαμορφώθηκε το 1-0 στο ΔΑΚ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών...

Δείτε τις δηλώσεις.


Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης (Κατσάνης), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Μπονιάκος), Αθανασίου, Ντούκα (Κεμαβόρ), Δερμιτζάκης, Τερόλης.
Α.Ο Δικαίου (Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηνικολάου, Γκουντελίτσας, Σωτίρι (Συντιχάκης), Μποϊλής Ζ., Χατζηβασίλης (Οικονόμου), Μυλωνάς, Πης (Φυτάς), Μποϊλής Γ., Σιώμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου