Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάρτες ενίσχυσης του Πανναξιακού.

Ο ΑΟ Πανναξιακός, ανακοινώνει επίσημα την διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-14.  Παράλληλα, ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για τη μέχρι τώρα στήριξη και εμπιστοσύνη στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείτε, ώστε ο σύλλογος να αντεπεξέλθει με επιτυχία στη μεγάλη πρόκληση της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Εισιτήρια διαρκείας

Κοστίζουν 100 ευρώ και με την κατοχή τους ο φίλαθλος έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί όλες τις εντός έδρας δραστηριότητες του συλλόγου. Δηλ, τους εντός έδρας αγώνες του...
Πανναξιακού στη Γ΄εθνικη κατηγορία, τους αγώνες κυπέλλου (με τη νέα μορφή του), καθώς και τις δραστηριότητες του τμήματος στίβου.
Το εισιτήριο, διαρκείας, μετατρέπετε σε εκπτωτική κάρτα, καθώς στην πίσω όψη, υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις-χορηγοί στις οποίες παρέχεται έκπτωση 15% στις αγορές*.

Κάρτες ενίσχυσης
Απευθύνονται κυρίως στους φίλους του στίβου, καθώς και στους εκτός Νάξου φιλάθλους του Πανναξιακού που επιθυμούν να στηρίξουν το σύλλογο. Κοστίζουν 50 ευρώ και λειτουργούν επίσης ως εκπτωτικές κάρτες στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
   
ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
Η κλήρωση για τα 2 iPhone 5, θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της Πέμπτης 22/8 κόντρα στη Μύκονο. Κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και η πώληση συνεχίζεται...*Στην Jet Oil, η έκπτωση ισχύει πλην καυσίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου