Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γ. Καρούσης για 4η συνεχή χρονιά στην ομάδα της καρδιάς του αποτελώντας σπουδαία "εσωτερική" μεταγραφή

Πολλές φορές συναντάμε το φαινόμενο σε ομάδες που πραγματοποιούν μεταγραφές αγωνιώντας να βρούν καλούς και αποτελεσματικούς ποδοσφαιριστές, στο τέλος να βγαίνουν "λίρα εκατό" οι "εσωτερικές" μεταγραφές απο παίκτες δικούς τους που η ατυχία τους έριξε στο καναβάτσο. Η "ανάσταση" των ποδοσφαιριστών αυτών γίνεται τελικά ανάσταση και για την ομάδα. Το φαινόμενο αυτό και την ελπίδα της ανάστασης βλέπουν όλοι στον Πανναξιακό μας στο πρόσωπο του Ναξιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργου Καρούση.  
Είναι η 4η χρονιά που συνεχίζεται η συνεργασία του Πανναξικού Α.Ο. με τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Καρούση. Μετά την άτυχη στιγμή που είχε με τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ στις 26 Ιανουαρίου 2014 στο ΔΑΚ Νάξου όπου είχε υποστεί ολική ρήξη χιαστών υπεβλήθη σε
επιτυχημένη επέμβαση και αποκατάσταση 6 μηνών. Ετσι σήμερα επανέρχεται δυνατός και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του.
Ολοι στον Πανναξιακό του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά
Να υπενθυμίσουμε ότι την περίοδο 2011-12 αποκτήθηκε απο την ομάδα της Νάξου έχοντας περάσει απο Απόλλωνα Αθηνών, Αγία Παρασκευή και Άγιαξ Ταύρου. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του Πανναξιακού κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων σε Δ΄και Γ΄Εθνική. 

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
Με την "εσωτερική μεταγραφή" του Γιώργου Καρούση κλείνει το ρόστερ του Πανναξιακού Α.Ο. για φέτος με 26 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν καθημερινά σε διπλές προπονήσεις και να παλεύουν για μια θέση στη 18αδα.

ΦΙΛΙΚΑ
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με τοπικό σωματείο και το Σάββατο η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη γειτονική Πάρο όπου θα αντιμετωπίσει στις 7 το βράδυ τον Α.Ο. Πάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου