Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

           Τα μέλη του Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο., αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φανταστικούς φίλους της ομάδος μας που ακολούθησαν στο ταξίδι στη Σαντορίνη για τον ημιτελικό του κυπέλου με τον Πανθηραϊκό το Σάββατο 17/01/2015 και έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογική και ουσιαστική υποστήριξη αποτελώντας κυριολεχτικά τον δωδέκατο παίχτη της ομάδος μας  πράγμα που αποτυπώνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.
Τα μέλη του Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον λιμενάρχη Σαντορίνης κ. Βασαλάκη Μ. για την υπερπροσπάθεια του ώστε να προλάβουμε το πλοίο της επιστροφής και να επιστρέψουμε αυθημερόν στο τόπο μας μετά την καθυστέρηση την έναρξης του αγώνα, τις συνεχόμενες διακοπές λόγω επεισοδίων καθώς και της παρατεταμένης διάρκειας του αγώνα. Φυσικά η παραπάνω καθυστέρηση θα ήταν αδύνατον να επιτευχθεί χωρίς την κατανόηση και την φιλική στάση των ανθρώπων της BLUE STAR τους οποίους επίσης και ευχαριστούμε θερμά.
Τα μέλη του Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Πανθηραϊκού για το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τον τραυματισμό του φιλάθλου μας, καθώς και την εξασφάλιση της περίθαλψης, διαμονής, διατροφής και της ασφαλούς επιστροφής του στο νησί μας.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ & ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ αποτελούν δύο από τα πιο ιστορικά και πολιτισμένα σωματεία των Κυκλάδων, ανέκαθεν τα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν ντέρμπι και αποτελούσαν πόλο έλξης για τον φίλαθλο κόσμο. Πάντα διεξαγόταν σε πρότυπα αθλητικά πλαίσια
και κανένας ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να στιγματίσει μια άριστη σχέση που διαρκεί από την ίδρυση των δύο φιλικών σωματείων.  
Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο.
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
         ΠΛΑΤΩΝ ΤΟΜΠΑΣ                                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου