Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΣΗ» ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Μετά από την συμφωνία και τις επαλειμμένες εκκλήσεις διοικητικών παραγόντων του Πανθηραϊκού Α.Ο. να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων συντάχθηκε κείμενο πριν την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου 18/4/2015 στο ΔΑΚ Νάξου το οποίο τους δόθηκε προκειμένου να το συνυπογράψουν και στη συνέχεια να δοθεί στην δημοσιότητα. Αφού αναγνώσθηκε εκ μέρους τους από παράγοντες που ήταν παρόντες στη Νάξο και εξασφαλίστηκε η συναίνεσή τους, επικοινωνήσαμε εκ νέου μαζί τους την Κυριακή το πρωϊ προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι συμφωνούν και αφού εξασφαλίστηκε η προφορική τους διαβεβαίωση προχωρήσαμε στην αποστολή του κειμένου το οποίο στη συνέχεια και «πριν αλέκτωρ λαλήσει …» το διέψευσαν ως μισή αλήθεια ...

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Πανθηραϊκού που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Νίκο Καμπουράκη και αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Σας γνωρίζουμε ότι η δημοσιευμένη Κοινή Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Πανναξιακού και Πανθηραϊκού δεν έχει συνταχθεί - δεν έχει υπογραφεί - ούτε έχει αποσταλεί σε Μ.Μ.Ε και Ε.Π.Σ. Κυκλάδων από την Διοίκηση του Σωματείου μας. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μόνο όσο αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ημιτελικής και τελικής φάσης, μεταξύ των προέδρων των δύο σωματείων. …
Επίσης δεν συμφωνούμε με τους αναφερόμενους χαρακτηρισμούς που αφορούν παράγοντες της Ε.Π.Σ.Κ. …..»

αναφωνούμε “o tempora o mores”(Ω καιροί, ώ ήθη!)και αισθανόμαστε ντροπή για λογαριασμό τους.

Ισως η εύνοια τους από την εχθρική, για τον Πανναξιακό, διαιτησία του ανεκδιήγητου Δεληγιάννη και η προσδοκία τους ή ο φόβος τους για όσα θα ακολουθήσουν τους έκανε να αναθεωρήσουν την στάση τους και να αναδιπλωθούν έντρομοι δηλώνοντας μεταμέλεια ως ταπεινοί δούλοι του ποδοσφαιρικού συστήματος των Κυκλάδων.

Η αναφορά στο κείμενό τους ότι «πιθανώς από τυχαίο γεγονός, πράγματι οι ομάδες Α.Ο Σύρου και Α.Ο Μυκόνου έχουν ευνοηθεί, αφού έχουν στην διάθεσή τους τέσσερις παραπάνω ημέρες να προετοιμαστούν για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, σε σχέση με την ομάδα μας και την ομάδα του Α.Ο Πανναξιακού. Ως αποτέλεσμα, τόσο η ομάδα μας όσο και ο Α.Ο Πανναξιακός αισθάνονται αδικημένοι. …» μας κάνει να αισθανόμαστε για λογαριασμό τους ντροπή.

Βαφτίζοντας την τρίχα «τριχιά» έκαναν την «απροκάλυπτη» αδικία των σωματείων μας και ταυτόχρονη εύνοια των αντιπάλων μας «τυχαίο γεγονός».

Πόσο χαμηλά στ’ αλήθεια μπορείτε να πέσετε ακόμα; !!!!!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.
Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου