Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο ΣΥΡΟΥ




ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Τηλ./fax: 2285 0 023170

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΔΕΩΣ 1960

 

ΠΡΟΣ:ΜΜΕ


                                              Νάξος 24/10/2016


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Περιπλανώμενοι το Σάββατο 22/10/2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στα πολυσύχναστα στέκια της Σύρου ακούσαμε χαρακτηρισμούς του τύπου «έρχονται οι εγκληματίες, οι ταραξίες, οι κακοποιοί» και άλλα κοσμητικά επίθετα που δεν είναι δυνατόν να αναφέρουμε. Κατά την παρουσία μας στις 20:30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων διαπιστώσαμε ότι είχε γίνει μια προπαγάνδα με ένα σωρό υπερβολές ψέματα και ανακρίβειες, που συκοφαντούσε τον κόσμο του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ. Συκοφάντης; Ο κ. Φώσκολος πρόεδρος του Α.Ο.Σ..

            Η ζημιά είχε γίνει, ο κ. Φώσκολος «χρησιμοποίησε» την αστυνομική δύναμη για να κρύβεται πίσω από τις ασπίδες των ένστολων, να βρίζει χυδαία τους φιλάθλους της ομάδας μας, να κάνει άσεμνες χειρονομίες, να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα και να προκαλεί με κάθε τρόπο το σύνολο των φιλάθλων σε όποιο και από τα δύο σωματεία και αν ανήκαν. Αρκετές φορές το αστυνομικό τείχος ορθώθηκε προκειμένου να σταματήσει τους φιλάθλους της Σύρου που κινήθηκαν βίαια εναντίον των δικών μας ανθρώπων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Δεκάδες μπουκαλάκια εκτοξεύτηκαν ενώ εν χορό οι Συριανοί έβριζαν χυδαία τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ και τους Ναξιώτες. Να σημειώσουμε κατά την είσοδο των φιλάθλων μας στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος όπου τους επιβλήθηκε να πετάξουν μέχρι και τα μπουκαλάκια νερού που είχαν προμηθευτεί.

            Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα έχουμε να καταγγείλουμε ότι, το δίδυμο Φώσκολου (πρόεδρος) – Βαρθαλίτη (προπονητής) εισέβαλαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, έκλεισαν την πόρτα και τους είπαν «Δεν θα φύγετε από εδώ ζωντανοί. Θα σας λιώσω.» βλέπε φύλλο αγώνος. Ο εκπρόσωπος μας ακούγοντας την φασαρία προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια και τότε ο Βαρθαλίτης τον έσπρωξε, τον έπιασε από τον λαιμό και τον έβρισε παρουσία των κ. Σουλτάνη (αρχιδιαιτητής) κ. Φρέρη (Πρόεδρος ΕΠΣ ΚΥΚΛΆΔΩΝ) κ.Φωτεινιά (παρατηρητής αγώνα) οι οποίοι έμειναν αμέτοχοι. Γεγονός το οποίο δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνος το οποίο συντάχθηκε στο τέλος του αγώνα παρουσία του κ. Σουλτάνη.

            Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οργάνων της τάξης αλλά και των περισσοτέρων υγιών φιλάθλων της Σύρου ο κόσμος της Νάξου δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, αντίθετα βρέθηκε σε ένα εχθρικό και απολίτιστο περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα των συκοφαντιών του κ. Φώσκολου. Κάτι το οποίο δεν «αντιλήφθηκε;» ο κ. Φρέρης αφού με έκπληξη ακούσαμε στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα ότι ήταν όλα τέλεια, ενώ παράλληλα περιμένουμε την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, η οποία δεν μας επιδόθηκε ούτε αναγνώστηκε ενώ ζητήθηκε επίμονα από τον εκπρόσωπο μας.

            Ζητάμε να μάθουμε αγωνιωδώς από σας κ. Φώσκολε ποιοι είναι οι τραμπούκοι και οι εγκληματίες; Πως διασύρετε το ήθος, τον χαρακτήρα και τις αρχές ενός ολόκληρου νησιού; Παράλληλα ζητάμε δημόσια από τους αξιωματούχους οι οποίοι ήταν παρόντες να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.

            Εμείς με την σειρά μας υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον κ. Φώσκολο.

             

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Ο ΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΤΣΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                 ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου