Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Α.Ο ΛΑΒΑ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ



ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1960

ΤΗΛ: 2285 0 23170

 

ΠΡΟΣ : ΕΠΣΚ

ΝΑΞΟΣ 23/1/2017

Αριθ. πρωτ.:646

 

 
                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Κάνουμε την τιμή να ασχοληθούμε με τον κατ ΄ όνομα μόνο διαιτητή Βάιλα Ιωάννη για να γνωστοποιήσουμε τα έργα και τις ημέρες του σχετικά με τον αγώνα Α.Ο. Λάβα – Πανναξιακός που διεξήχθη την Κυριακή 22/1/2017.

Η απαράδεχτη διαιτησία του, η παντελής έλλειψη γνώσεως  των κανονισμών σε συνδυασμό με τα πολλά παραπανίσια κιλά του (που μόνο γέλια προκάλεσαν στο φιλόξενο κοινό της Λάβας), τον καθιστούν υπεύθυνο για τον καθορισμό του τελικού σκορ, το οποίο ελάχιστα μας ενδιαφέρει.

Η κουβέντα γίνεται γιατί τα μέλη του Δ.Σ. καταβάλουν τεράστια προσπάθεια να προσελκύσουν «ντόπια» παιδιά στις τάξεις του συλλόγου και να τους μυήσουν στην σωστή νοοτροπία, ώστε να πετύχουν την νίκη μόνο με θεμιτά μέσα.

Αυτά τα παιδιά τώρα τα διακατέχει το αίσθημα της αδικίας, η πλήρη απογοήτευση και απέχθεια για το άθλημα.

Επιτέλους κάποια στιγμή ο κ. Βάιλας και ο κ. Σουλτάνης θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απομακρυνθούν από το χώρο, ώστε να παραχωρήσουν το έδαφος σε υπεύθυνους ανθρώπους που θα αναζητήσουν εύστοχες λύσεις και όχι να στρογγυλοκάθονται στις παχυλές διαιτησίες που μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν.    

 

 

 

 

Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

 

   

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                  ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου