Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου για το γηπεδικό


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Τηλ./fax: 22850 - 23170

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΔΕΩΣ 1960

                                                                            


ΠΡΟΣ


ΤΟ ΝΟ.Π.Π.Π.Α.Π.Π.Α.


ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:


ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. διαμαρτύρεται εντονότατα για την μεροληπτική εις βάρος του ιστορικού μας συλλόγου κατανομή των ωρών στο δημοτικό στάδιο Νάξου, ως προς το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Συγκεκριμένα, στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα δίδονται δύο ώρες εβδομαδιαίως, ενώ στον σύλλογο ΠΑΣ Νάξου τέσσερις, με την αστήρικτη δικαιολογία ότι ο ανωτέρω σύλλογος διαθέτει 5 τμήματα ενώ εμείς 3. Και την χαρακτηρίζουμε ως αστήρικτη, διότι πρέπει να γνωρίζετε ότι το επιχείρημα των πέντε τμημάτων του ΠΑΣ Νάξου έναντι των τριών του δικού μας συλλόγου, είναι εικονικό και όχι πραγματικό, καθότι το ανδρικό και το Κ18 τμήμα του ανωτέρω συλλόγου ουσιαστικά δεν υφίστανται αλλά επικαλύπτονται από το τμήμα Κ16. Τρανή απόδειξη του ισχυρισμού μας αυτού είναι ότι έχει συμβεί επανειλημμένως όταν αγωνίζεται η ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου, ο ανωτέρω σύλλογος να ζητεί αναβολή του προσδιορισμένου αγώνα, διότι δεν διαθέτει αθλητές και για τα δύο τμήματα. Στην πραγματικότητα δηλαδή, ο σύλλογος αυτός ενώ έχει τρία αγωνιστικά τμήματα δηλώνει πέντε, προκειμένου να του δίδονται παραπάνω ώρες, την ίδια στιγμή μάλιστα που διαθέτει πιθανότατα και ιδιόκτητο γήπεδο και όχι μόνον αυτό, αλλά χρησιμοποιεί και το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

             Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η αδικία στην κατανομή των ωρών είναι μεγάλη και καταφανής, δεδομένου επιπλέον ότι εμείς διαθέτουμε μεγάλο αριθμό αθλητών, διεκδικούμε το πρωτάθλημα των Κυκλάδων και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αποτελούμε δε το ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο σε όλη τη Νάξο, έχοντας σημειώσει μεγάλες και συνεχείς επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις  σε κυκλαδικό και πανελλήνιο επίπεδο. Δεν πρέπει δε να ξεχνάμε ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο των << Πατεράδων >> δημιουργήθηκε με αφορμή τις επιτυχίες της ομάδας μας και το πλήθος των ποδοσφαιριστών και αθλητών που τίμησαν με την αγωνιστική τους παρουσία τις τάξεις του συλλόγου μας. 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ

και επειδή πρέπει η αδικία αυτή να αποκατασταθεί άμεσα  απαιτούμε να μας δώσετε τουλάχιστον τέσσερις ( 4 ) ώρες την εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις._  

Νάξος 15/12/2017

 

Για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.
 
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΑΝΑΠ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
                 ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                      ΠΙΤΤΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου