Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ολυμπιακός Λαυρίου - Πανναξιακός 1-1

Πρεμιέρα με ισοπαλία (1-1) για τον Πανναξιακό στο Λαύριο, κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Το γρήγορο γκολ, αλλά και οι δυο αναγκαστικές αλλαγές* λόγω τραυματισμών, έκαναν...
άνω-κάτω τα σχέδια του Γιώργου Βλαστού για το συγκεκριμένο ματς. Η ομάδα μας, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2' με γκολ του Τσίκλου. Η αντίδραση ήταν όμως άμεση για τους παίκτες του Πανναξιακού, που πέρασαν αμέσως στην επίθεση, κέρδισαν πέναλτι με τον Κεμαβόρ στο 4', το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αριανούτσος ένα λεπτό αργότερα. Το υπόλοιπο του παιχνιδιού, δεν είχε άλλα γκολ, ήταν όμως συναρπαστικό, με τη μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω και τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, με κορυφαία την κεφαλιά του Ντούκα στο 90', που απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.
*Τα μαντάτα είναι άσχημα για τον Μιχάλη Τερόλη, που αποχώρησε τραυματίας στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τη διάγνωση να δείχνει θλάση στον τετρακέφαλο και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία περίπου 3 εβδομάδων. Ατυχία για τον μέσο-αμυντικό του Πανναξιακού, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα. Ατυχία και για τον Αντώνη Χαμηλοθώρη που αντικατέστησε τον Τερόλη, ο οποίος επίσης αποχώρησε, με 4 ράμματα στο κεφάλι, μετά από άσχημη σύγκρουση με επιθετικό του Ολυμπιακού.
Ακολουθεί το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας, η οποία στην πρεμιέρα νίκησε εντός έδρας τον Περαμαϊκό με σκορ 2-0.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ την Κυριακή 28/8 κατά πάσα πιθανότητα στις 14.00.
(Την ακριβή ημέρα και ώρα διεξαγωγής θα τη μάθουμε την Πέμπτη).


                  Ανακοίνωση του Πανναξιακού Α.Ο.

Ο Α.Ο. Πανναξιακός ευχαριστεί θερμά τον Ολυμπιακό για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στους ανθρώπους της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, στους παίκτες, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας μας, στο μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο του Λαυρίου. Ευχόμαστε στο φίλο σωματείο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου στη Νάξο.
Η διοίκηση του Πανναξιακού, ευχαριστεί επίσης το σύνδεσμο φιλάθλων της Αθήνας, που συμπαραστάθηκε κόσμια για άλλη μια φορά στην προσπάθεια της ομάδας μας σε εκτός έδρας παιχνίδι.

                        Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής.
Από όλες τις νησιωτικές ομάδες του 9ου ομίλου, μόνο ο Πανναξιακός κατάφερε να πάρει βαθμό  κατά την πρώτη αγωνιστική, ενώ κάποιες απ' αυτές γνώρισαν βαριές ήττες στα εκτός έδρας ματς που έδωσαν...


Ολυμπιακός Λαυρίου-Πανναξιακός
1-1
Κερατσίνι-Ανω Μερά
7-0
Ατρόμητος Πειραιά-Διαγόρας Ρόδου
4-0
Τριγλία Ραφήνας-Περαμαϊκός
2-0
Αστέρας Βάρης-Νικολακάκης
1-0
Ιωνικός-ΑΟ Δικαίου
2-0



                               Επόμενη (2η) αγωνιστική



Ολυμπιακός Λαυρίου-Ατρόμητος Πειραιά


Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός


Πανναξιακός-Τριγλία Ραφήνας


ΑΟ Δικαίου-Κερατσίνι


Περαμαϊκός-Αστέρας Βάρης


Νικολακάκης-Ανω Μερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου