Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στη Βάρη

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχωρεί σήμερα για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Βάρης.
  Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον Γιώργο Βλαστό, που εκτός του τραυματία Τερόλη, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους. Η ομάδα της Νάξου στο... συγκεκριμένο ματς, θα ψάξει βαθμό ή βαθμούς που θα τον κρατήσουν σε επαφή με τις προνομιούχες θέσεις τις πρώτης 5αδας, απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 2 στα 2 και 6 βαθμούς μέχρι τώρα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Βαρης με διαιτητές τους Μανουρά Χ. - Κουρέντα - Μανουρά Ν. (Τρικάλων). Για αλλη μια φορά, στο πλευρό του Πανναξιακού, ο σύνδεσμος φιλάθλων Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να δώσει για άλλη μια φορά βροντερό παρόν...   
Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων Πανναξιακού Αθηνών
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας ανακοινώνει ότι θα δώσει βροντερό παρών και στον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Βάρης και καλεί όλους τους φίλους του Πανναξιακού και όλους τους Ναξιώτες της Αθήνας να έρθουν και να στηρίξουν την ομάδα μας !
Σε μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με έναν αντίπαλο δυνατό (ο Αστέρας Βάρης έχει 2 στα 2), ο Πανναξιακός μάς χρειάζεται όλους κοντά του για να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα, να αποδείξουμε ότι εμείς οι Ναξιώτες δεν το "βάζουμε κάτω" και να παλέψουμε για την πρώτη νίκη φέτος στο πρωτάθλημα που θα μας γεμίσει όλους με χαρά !
Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα (μα πως άλλωστε αφού είμαστε μόνο στην 3η αγωνιστική) και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ήττα με τη Ραφήνα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μόνο μια κακή παρένθεση ! Οι παίκτες κι ο προπονητής της ομάδας ευχόμαστε να μας επιβεβαιώσουν!
Όλοι στη Βάρη για την Παννάξα μας !!!

Σημείωση: Ο Σύνδεσμος Αθήνας ανακοινώνει ότι υπάρχουν ακόμη μερικά διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, στην ειδική προνομιακή τιμή των € 50 ΜΟΝΟ για τους φιλάθλους της Αθήνας. Και μην ξεχνάτε ότι ισχύει η μεγάλη κλήρωση για ένα τριήμερο δωρεάν στο νησί μας σε 2 τυχερούς φιλάθλους-κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες της ομάδας στην Αθήνα στον α΄γύρο.
 *Η φώτο από το χθεσινό τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου