Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι

Το κρισιμότερο παιχνίδι... μέχρι το επόμενο, δίνει ο Πανναξιακός την Κυριακή στις 2.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ, κόντρα στην ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά που οδηγεί μόνος κι αήττητος την κούρσα στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η πρόκληση είναι τεράστια για τους παίκτες του Γιώργου Βλαστού, που δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη και θα μπουν στο γήπεδο μόνο για το τρίποντο, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.
Ο Γιώργος Καρούσης που είναι τιμωρημένος, θα είναι σίγουρα απών από το ντέρμπι, ενώ ο Γιώργος Πετρόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πήρε μέρος κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις αποτελεί ερωτηματικό λόγω του βαθμού ετοιμότητας.
Το παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον από το φίλαθλο κόσμο του νησιού και δεν αποκλείεται να έχουμε ρεκόρ προσέλευσης θεατών για τη φετινή, αλλά και για την περσινή περίοδο (εφ όσον φυσικά βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες).
Λόγω ακριβώς του αυξημένου ενδιαφέροντος, ναυλωμένο πούλμαν θα ξεκινήσει στις 12.45 από την Απείρανθο, με στάσεις σε Φιλώτι και Χαλκί για τους φιλάθλους από την ορεινή Νάξο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι.
Ο αρχηγός του Πανναξιακού Γιώργος Κατσάνης δίνει το στίγμα του Κυριακάτικου ντέρμπι...



Καλή επιτυχία Παννάξα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου