Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Γιώργος Βλαστός και φέτος στο τιμόνι του ΑΟ Πανναξιακού

Δυναμικά ξεκίνησε τη θητεία της η νέα διοίκηση του ΑΟ Πανναξιακού, αφού κατάφερε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση να κλείσει βασικότερο το θέμα που υπήρχε στην ατζέντα, που δεν ήταν άλλο από αυτό του προπονητή.
Πανναξιακός και Γιώργος Βλαστός λοιπόν, θα πάνε χέρι-χέρι και στη νέα αγωνιστική περίοδο, τρίτη κατά σειρά, αφού οι συζητήσεις των δυο πλευρών τις προηγούμενες μέρες κατέληξαν τελικά σε συμφωνία.  
Μια συμφωνία, που αποτελούσε λαϊκή απαίτηση, από το φίλαθλο κόσμο του νησιού, ο οποίος αναγνωρίζει την προσφορά του κρητικού, αλλά και...
το χαρακτήρα του, στον ενάμιση και πλέον χρόνο παραμονής του στη Νάξο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος Βλαστός περίμενε τον Πανναξιακό, αφού είχε προτάσεις, από ομάδες της Κρήτης και όχι μόνο, αλλά και από ομάδες πιο έτοιμες οργανωτικά.
Οι στιγμές που έχει περάσει στο νησί και το δέσιμο του με την ομάδα και τον κόσμο ήταν οι λόγοι που τελικά έγειραν την πλάστιγγα προς το συναίσθημα και όχι προς το συμφέρον.
Ο κόουτς, αναμένεται στο νησί στα μέσα του μήνα, αλλά ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει αφού προπονητής και διοίκηση βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και σύντομα αναμένονται και οι πρώτες εξελίξεις που αφορούν στο ρόστερ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου