Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Με 4 σημαντικές προσθήκες στη μέσο-αμυντική γραμμή, ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις του Πανναξιακού!

Ο ΑΟ Πανναξιακός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ιωάννη Μποδονιά, Σπύρο Μεσημέρη, Δημήτρη Γεωργούση και Απόστολο Παπαδόπουλο, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τα χρώματα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-14.

















 Ο 22χρονος Κερκυραίος στόπερ Σπύρος Μεσημέρης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Κασσιώπης, με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Football League.
O (21 ετών) αριστερός μπακ-χαφ Γιάννης Μποδονιάς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αχαρναϊκό και Θρασύβουλο, ενώ πέρσι μετείχε στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας Κύπρου.

Ο 26χρονος γκολκίπερ Δημήτρης Γεωργούσης, πλαισιώνει τους Θεοδοσιάδη-Τσαϊλάκη, με τη μάχη για τη φανέλα του βασικού πορτιέρο να έχει ανάψει για τα καλά... Είναι γιος του παλαιού γκολκίπερ της Ξάνθης Γ. Γεωργούση.
Ο Απόστολος Παπαδόπουλος, επιστρέφει στον Πανναξιακό, μετά τη σεζόν 2011-12 κατά την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Είναι πλέον 22 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, καθώς και ως αμυντικός χαφ. Την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν, αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Οδυσσέα Κορδελιού.

















Όλοι οι παραπάνω, μετέχουν εδώ και αρκετό καιρό στην προετοιμασία του συλλόγου υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βλαστού, ενώ αγωνίστηκαν και στο πρόσφατο νικηφόρο φιλικό ματς κόντρα στην Προοδευτική (εκτός του τραυματία Γεωργούση).
Οι καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις κάπου εδώ ολοκληρώνονται... εκτός κι αν υπάρξει κάποια ''εξαιρετική περίπτωση'' ποδοσφαιριστή.
Ο σύλλογος προετοιμάζεται πλέον για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Βάρης την Κυριακή 15/9, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (8/9) υπάρχει το δυνατό φιλικό στην Αθήνα με τη Δόξα Βύρωνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου