Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ύμνου του Πανναξιακού

Σε μια σεμνή, αλλά συγκλονιστική εκδήλωση με την παρουσία πλήθους κόσμου, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο εστιατόριο GReeks, η επίσημη παρουσίαση του νέου ύμνου του Πανναξιακού από τους βασικούς συντελεστές και μεγάλους δημιουργούς, τους κ.κ. Θανάση Περιστεράκη και Βαγγέλη Κονιτόπουλο.

Με μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, οι δυο μεγάλοι Νάξιοι καλλιτέχνες, τίμησαν χθες τον Πανναξιακό και προσφέροντας το ταλέντο και τη δημιουργική τους ικανότητα, ο μεν κ. Θανάσης Περιστεράκης, γράφοντας τους στίχους, ο δε κ. Βαγγέλης Κονιτόπουλος, μαζί με τον...

Γιάννη Κονιτόπουλο, γράφοντας τη μουσική, συνέθεσαν τον επίσημο ύμνο της ομάδας, που πλέον θα τραγουδιέται από όλους τους φιλάθλους μας.
Η υπόσχεση που είχαν δώσει οι δυο καλλιτέχνες τον περασμένο Απρίλιο, στην εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στην Αρχιτεκτονική, έγινε πράξη και από χθες, μια ακόμη σπουδαία σελίδα προστέθηκε στην ιστορία του Πανναξιακού.

Όταν ακούστηκε ο ύμνος για πρώτη φορά από τα ηχεία, η συγκίνηση ήταν μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη η αποδοχή και η θετική ανταπόκριση από όλους τους παρευρισκόμενους, αφού ο ύμνος διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, που συμβολίζουν τόσο τη δυναμική και το μεγαλείο του Πανναξιακού, όσο και τον τόπο μας, το νησί της Νάξου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Πλάτων Τομπάς, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, κ. Δημήτρη Καρούση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Νίκος Μαϊτός, ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. κ. Νίκος Βερνίκος, ο κ. Σταύρος Κονδύλης, μέλος της Ο.ΝΑ.Σ., ο εφοπλιστής κ. Βαγγέλης Βεντούρης, καθώς και ο πρόεδρος του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας, κ. Ηλίας Στεφάνου.

Εκτός από τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, στην εκδήλωση βρέθηκαν κι άλλοι Νάξιοι καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Τσελέντης, ο Μιχάλης Λιαγούρης, η Ιωάννα Λεγάκη και η Αννούλα Μώρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, κι αρκετοί δημοσιογράφοι, από μεγάλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα και κανάλια, όπως το MEGA, το ΣΚΑΪ, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, τον Όμιλο Real, τα 40 κανάλια απ΄όλη την Ελλάδα, με τη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια της εκπομπής "Χρώματα Ελλάδας", καθώς και από την εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και το νέο Ημερολόγιο 2014 του Πανναξιακού Α.Ο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για ακόμη μια φορά, τον κ. Θανάση Περιστεράκη και τον κ. Βαγγέλη Κονιτόπουλο τόσο για τη δημιουργία του επίσημου ύμνου του Πανναξιακού, όσο και για την άψογη και τόσο ζεστή εκδήλωση που μας χάρισαν.

Ο ύμνος βρίσκεται ήδη αναρτημένος στην κεντρική σελίδα του site του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας για να μπορεί ο κάθε φίλαθλος της ομάδας να τον ακούσει.




Από το σύνδεσμο φιλάθλων Πανναξιακού Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου