Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ανασύνταξη άμεσα!

Ο Πανναξιακός, δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αφού γνώρισε την ήττα στο ΔΑΚ Νάξου με σκορ 1-3 απ' τον Αστέρα Βάρης.

Τα διαιτητικά λάθη, αλλά και η μέτρια απόδοση της ομάδας μας απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, ήταν αρκετά για να φέρουν ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που είχε 4 γκολ, ένταση, αποβολές...και τη φιλοξενούμενη ομάδα να φεύγει και πάλι χειροκροτούμενη και νικήτρια.
Ο Ντέμης Ζώνας άνοιξε το σκορ στο 7' (με το έντονα αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι Γκριτζέπης) και διπλασίασε τα τέρματα για τον Αστέρα στο 20' με πλασέ εντός της περιοχής των γηπεδούχων. Στο 37ο λεπτό, ο Σκουρλής είδε την κόκκινη κάρτα ανατρέποντας τον Ντούκα λίγο πριν μπει στην περιοχή φάτσα με τον Ούσιο, με τον Βούλγαρη να μειώνει το σκορ σε 1-2 μερικά λεπτά αργότερα, βάζοντας τον Πανναξιακό και πάλι στο ματς.
Το τραγικό λάθος του Τσαϊλάκη στο 57' έδωσε και πάλι αέρα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους, με τους παίχτες του Γιώργου Βλαστού να ρίχνουν λευκή πετσέτα μην έχοντας τα ψυχικά αποθέματα για να κυνηγήσουν εκ νέου την ανατροπή.
Δείτε τι δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου οι προπονητές των δυο ομάδων, ο Ντέμης Ζώνας, αλλά και τις καλύτερες στιγμές του ματς.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Τσαϊλάκης, Παπαδόπουλος (Κατσάνης), Τσαρτσαράς, Σάββας, Μεσημέρης, Καλογέρης, Καρούσης (Αριανούτσος), Μποδώνιας (Μπανακάκης), Ντούκα, Παπασταθόπουλος, Βούλγαρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος (Χριστόπουλος), Μίχος, Ανδρεαδάκης, Καζαντζής (Braho), Ζώνας, Κωβαίος (Δρακοντίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου