Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Περαμαϊκός - Πανναξιακός 2-1

Η ομάδα μας κράτησε για 77 λεπτά το μηδέν στην άμυνα, αλλά, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει άλλη μια οδυνηρή ήττα την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Περάματος, απ' τον τοπικό Περαμαϊκό με σκορ 2-1.
Ο (παντρεμένος με Ναξιώτισσα) Αλέκος Κακλαμάνος άνοιξε σε εκείνο το χρονικό σημείο το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 82' ο Λαμπρινάτος έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα της Νάξου, η οποία απλά μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Ντούκα.
Ο Πανναξιακός, κατέβηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού τιμωρίες και τραυματισμοί κράτησαν εκτός γηπέδου βασικούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους...
δεν είχε στη διάθεση του ο Γιώργος Βλαστός.
Για μια ακόμα αγωνιστική, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθηνών, έδωσε βροντερό παρόν, ενισχύοντας με κόσμιο τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και στο Πέραμα! Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή στήριξη, ειδικά τώρα στις δύσκολες στιγμές.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία εδώ.

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ (ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ) Μότος, Σαμαράς (Ανδριανόπουλος), Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης (Ιατρού), Λαπατάς, Νταλάκος, Ερρίκος, Λαμπρινάτος, Κακλαμάνος, Σιδέρης (Γεωργιάδης), Σεβάι.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Τσαϊλάκης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (Ευρυπιώτης), Μεσημέρης, Παναγιωτίδης, Καρούσης (Λίμα), Μποδώνιας (Μπανακάκης), Ντούκα, Βούλγαρης, Ρόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου