Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πανναξιακός - Φιλώτι 0 - 0

Ικανοποιημένοι απο την ισοπαλία, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι των φιλοξενουμένων
'Ύστερα απο ένα κακό παιχνίδι που δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι ομάδες του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου, μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων 2014-15.
Άκαρπη υπεροχή
Ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κυρίως, απο τον Πανναξιακό, που δεν κατάφερε να
αξιοποιήσει την υπεροχή του και να επιτύχει τέρμα. 
Σκληρό παιχνίδι
Σκληρό παιχνίδι απο τους φιλοξενούμενους και δυνατές μονομαχίες που ο διαιτητής αγνόησε τις περισσότερες φορές. Αρκετά ανεκτικός ο κ. Ζαράνης επέτρεψε στους παίκτες του Δημ. Παλάζη να "επιβάλουν".. το ρυθμό τους και να μην επιτρέψουν στους σαφώς καλύτερους ποιοτικά παίκτες του Γ. Προμπονά να κάνουν το παιχνίδι τους. Πολλές και οι καθυστερήσεις που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι που έγραψαν αρκετό χρόνο ξαπλωμένοι στο χορτάρι...
Μέτρια διαιτησία
Μέτρια η διαιτησία των Ζαράνη, Βακόνδιου και Φαν Άακεν, οι οποίοι χρειάζονται μερικά σεμινάρια ακόμη για να βελτιωθούν. Χαρακτηριστική περίπτωση μάλιστα όταν ο κ. Ζαράνης ενώ είχε δείξει κίτρινη κάρτα σε επικίνδυνο φάουλ του Κοττάκη στην αμέσως επόμενη φάση που ο ίδιος ποδοσφαιριστής επανέλαβε την πράξη του τον παρατήρησε ...!!!! (να σημειωθεί ότι οι κανονισμοί ποδοσφαίρου θεωρούν την παρατήρηση του διαιτητή ως προειδοποίηση και πειθαρχική ποινή που προηγείται της κάρτας), στην προκειμένη περίπτωση ή έπρεπε να δείξει κόκκινη ή να κάνει ότι δεν είδε .... Κρατώντας τις ισορροπίες (ποιες ισορροπίες ???), απέφυγε τις πολλές κίτρινες, που σε ένα παιχνίδι τόσο δυνατό ήταν μόλις τέσσερις και μάλιστα 2 σε κάθε ομάδα !!!!!!!!!1.
Λόγια των προπονητών
Ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Προμπονάς χαρακτήρισε το παιχνίδι κακό και τόνισε ότι η σκοπιμότητα του Φιλωτίου παρέσυρε του παίκτες του, που δεν είχαν καθαρό μυαλό για να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Από την άλλη ο Δημήτρης Παλάζης φάνηκε ότι αρέσκετε στην ισοπαλία, αφού βλέποντας ότι η ομάδα του έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή, ούτε ρίσκαρε περισσότερο επιθετικά, πετυχαίνοντας τελικά τον στόχο του, αφού όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης για αυτόν η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετή για ένα καλό ξεκίνημα.
Στιγμές
Οι σημαντικές ευκαιρίες :

Η 1η απειλή στο παιχνίδι έρχεται στο 10’ με τον Κατσούδα, ύστερα από σέντρα του Γαλάνη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο 13’ πολλή καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χαμηλοθώρη εξουδετερώνεται εντυπωσιακά από τον Ανυφαντάκη.

Στο 20’ είχαμε σύγκρουση του Σταματίου με τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού Τσουκαλά, με τον επιθετικό του Φιλωτίου να παραμένει για αρκετή ώρα στο χορτάρι.

Στο 35’ το Φιλώτι απείλησε για 1η φορά, όταν ο Σταματίου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε γυριστό σουτ που απόκρουσε ο Τσουκαλάς.

Στην επανάληψη έχουμε την μεγάλη φάση του 75’, όταν μετά από κόρνερ ο Ανυφαντάκης νικάει τον Επταήμερο που σούταρε εξ επαφής.
Αλλεπάλληλες διεισδύσεις των παικτών του Πανναξιακού μέσα στην μεγάλη περιοχή και πολλές σέντρες και εκτελέσεις κόρνερ δεν επέφεραν το πολυπόθητο γκόλ αφού η πυκνή άμυνα των φιλοξενουμένων και η αστοχία των ποδοσφαιριστών του γηπεδούχου Πανναξιακού άφησαν τον τερματοφύλακα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Φιλωτίου να πανηγυρίσουν την ισοπαλία.

Η τελέυταία καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε στο 84’ όταν σουτ που επιχείρησε ο Στρατούρης εξουδετερώθηκε από τον Τσουκαλά.

Διαιτητική τριάδα ήτα οι: Ζαράνης, Βακόνδιος και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ):Τσουκαλάς, Καρελέμογλου K., Κώτσαρης, Παπανικολάου Στ., Κατσάνης Γ., Λεγάκης, Γαλάνης Β., Χαμηλοθώρης Α. (63’ Επταήμερος), Ευριπιώτης (70’ Λίκα), Κούτρος, Κατσούδας.

Αναπληρωματικοί: Κουφόπουλος Χ., Περιστεράκης Θ., Ανεβλαβής Π., Ανεβλαβής Ε., Βαλέττας.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (ΠΑΛΑΖΗΣ): Ανυφαντάκης, Μουστάκης Γ., Πιτταράς, Μπελέκου, Στρατούρης, Κοττάκης, Κρητικός, Σταματίου, Λυμπερτάς, Πράσινος, Μανωλάς.

Αναπληρωματικοί: Ξενάκης, Zούλης Γιαννούλης, Μουστάκης Δ., Κρασσάς, Βασιλάκης, Δεγαϊτας, Σιδερής.

φωτογραφίες απο sportcyclades και naxos 365:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου