Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Παραλίγο μπαμ ... με τον ΠΑΣ Νάξου


Στο 82΄το τελικό 3-2
Στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (1/11/2014)το απόγευμα και ξεκίνησε με 20΄καθηστερηση, ο Πανναξιακός παρα την εμφανή υπεροχή του δεν έπεισε για τον τίτλο του φαβορί, αφού έκανε τους λιγοστούς φιλάθλους του να καρδιοχτυπήσουν μέχρι να έρθει η αναμενόμενη (δίκαιη) νίκη με 3-2 επι του ΠΑΣ Νάξου. Ωστόσο το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού η τελική διαμόρφωσή του οφείλεται σε δύο άστοχες εξόδους του
τερματοφύλακά μας Τσουκαλά και αντίστοιχες άριστες εκτελέσεις του ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Σκιαδά που ισοφάρισε δύο φορές τα τέρματα των Κούτρου και Κατσούδα. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 82΄ και πάλι με τον Κατσούδα ο οποίος αξίζει και τον τίλο του πολυτιμότερου παίχτη του αγώνα. Οι παικτες του Πανναξιακού παρά την μέτρια απόδοση που είχαν έδειξαν σαφή υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους και αξιοσημείωτη είναι η πολύ καλή απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών Βαλέττα, Λίκα και Επταήμερου

ας δούμε το ρεπορτάζ του Σπύρου Μάκαρη
"Πάμε τώρα να δούμε πως διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στο 17’ μετά από συντονισμένη προσπάθεια των γηπεδούχων ο Κώτσαρης πάσαρε ιδανικά στον Κούτρο, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ του αγώνα (1-0).
Στο 28’ ο Σκιαδάς σε μία κόντρα επίθεση από τα αριστερά βλέπει τον Τσουκαλά πολύ έξω από την εστία του και με αριστοτεχνικό σουτ – λόμπα ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1.
Πέντε λεπτά αργότερα (33’) ο Κατσούδας από θέση τετ ατ τετ νικάει τον Χαριτίδη, ο οποίος αν και ανέκοψε την πορεία της μπάλας στο τέλος την είδε να καταλήγει στο βάθος της εστίας του, με τον δείκτη του σκορ να πηγαίνει στο 2-1.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (41’) ο Σκιαδάς σε μία φάση καρμπόν με αυτή του 28’ που αυτή την φορά εκτυλίχθηκε από την δεξιά πλευρά νικά για 2η φορά τον Τσουκαλά που είχε βγει πολύ εκτός από την εστία του.
Το τελικό 3-2 ήρθε για τον Πανναξιακό στο 83’ όταν ο Κουφόπουλος έδωσε ιδανική ασίστ στον Κατσούδα, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Χαριτίδη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.
Πολύ καλή η διαιτησία των Αρμακόλα, Βακόνδιου και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου (65 λ.τ. Σέμε), Κουφόπουλος, Βαλέττας, Κώτσαρης, Ευριπιώτης, Κατσάνης, Λίκα (56’ Επταήμερος), Κούτρος, Κατσούδας (83’ Χαμηλοθώρης), Γαλάνης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός (72’ Κουφόπουλος), Πιτταράς, Πρωτονοτάριος, Μοσχονάς (57’ Βερύκκοκος), Βαγενάς, Ζάκο, Κατεινάς, Φραγκίσκος, Σκιαδάς, Κατσιούλης (53’ Σπαης).

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου