Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ο Πανναξιακός συγχαίρει και ευχαριστεί ποδοσφαιριστές, προπονητή και αντιπάλους ...

.... ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1960
Νάξος 9 - 5 – 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα μεγάλη επιτυχία, να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής μέσα στην έδρα του στην Μυτιλήνη.

Ευχαριστεί επίσης όλους τους παράγοντες της ακριτικής Αιγαιοπελαγίτικης ομάδας για την άριστη φιλοξενία της αποστολής του Πανναξιακού και τους συγχαίρει για την παραδειγματική επίδειξη αθλητικού πνεύματος και ήθους.


Τέλος προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους της Νάξου να έρθουν στο ΔΑΚ την Τρίτη 12 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, να παρακολουθήσουν τον κρισιμότερο αγώνα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία με αντίπαλο τον Κανάρη Νενητών Χίου.

Μαζί θα γιορτάσουμε τις συνεχείς επιτυχίες της ομάδας μας με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.
Σημείωση: Για την είσοδο στο γήπεδο έχουν εκδοθεί εισιτήρια από την ΕΠΟ αξίας 10 € (κανονικά) και 5 € (φοιτητικά - μαθητικά) ενώ ενημερώνουμε ότι για τα μπαράζ δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου