Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

Τηλ./fax: 2285 0 023170

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΔΕΩΣ 1960

 

ΠΡΟΣ:ΜΜΕ


                                              Νάξος 11/11/2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρχή φόρμας

             Έπειτα από ερωτήσεις πολλών φιλάθλων της ομάδας μας για ποιο λόγο το παιχνίδι μας άλλαξε ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σε σχέση με τον αρχικό ορισμό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με το τι έγινε.

Δυστυχώς μετά λύπης μας παρακολουθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο άλλο ένα περιστατικό άνισης μεταχείρισης μεταξύ των ομάδων του πρωταθλήματος μας και είμαστε αναγκασμένοι τεκμηριωμένα να κάνουμε την παρέμβαση μας. Ο αρχικός ορισμός του παιχνιδιού μεταξύ της ομάδας μας και της Θύελλας Καμαρίου ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 12/11 και ώρα 19:00 και χωρίς να έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση δεχτήκαμε χθες ένα e-mail από την Ένωση που μας πληροφορούσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά Κυριακή 13/11 και ώρα 10:30.

Και διερωτηθήκαμε αμέσως για ποιο λόγο γίνεται αλλαγή αρχικού ορισμού; Ο κ. Φωτεινός πρόεδρος της επιτροπής ορισμού αγώνων της ΕΠΣ μας ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι έστειλε αίτημα η ομάδα του Καμαρίου λόγω κακών καιρικών συνθηκών γιατί τους επηρεάζει η θάλασσα να αλλάξει το παιχνίδι σε Κυριακή πρωί. Πληροφορηθήκαμε ότι υπήρχαν και άλλα αιτήματα που ζητούσαν αλλαγή ώρας και ημέρας όμως δεν έγιναν δεκτά. Το γιατί δεν πήραμε απάντηση. Έπειτα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Φρέρη του εκφράσαμε την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση μας για μεροληπτική αντιμετώπιση και του ζητήσαμε το δίκαιο της ίσης μεταχείρισης. Δηλαδή ή και τα δύο παιχνίδια ΑΟΣ-ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ να γίνουν Σαββάτο απόγευμα ή και τα δύο Κυριακή πρωί (να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο λόγος που ζητήθηκε αλλαγή δεν ήταν οικονομικός για να γλυτώσει η ομάδα του Καμαρίου κάποια διανυκτέρευση ή κάποια έξοδα, κάτι το οποίο θα σεβόμασταν πλήρως και δεν θα αντιδρούσαμε). Ενώ ο κ. Φρέρης παραδέχτηκε τηλεφωνικά το δίκαιο του αιτήματος μας και υποσχέθηκε την ίση μεταχείριση κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι ορισμοί του κ. Φωτεινού έμειναν ως είχαν τηρώντας δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Στόχος αυτής της κίνησης πλέον για μας; Φανερά η προσπάθεια σε ένα τόσο δύσκολο και κομβικής σημασίας παιχνίδι να αγωνιστεί η ομάδα μας με όσο τον δυνατόν λιγότερο φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της. Βέβαια μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί υποτιμούν τον κόσμο του Πανναξιακού ο οποίος σε όλες τις καταστάσεις και κάτω από όλες τις συνθήκες δηλώνει το παρών πάντα στο πλευρό της ομάδας μας.  Έτσι και τώρα δεν θα τους περάσει. Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και του νησιού μας γενικότερα να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου και να στηρίξει όπως μόνο αυτοί ξέρουν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό τις προσπάθειες των αθλητών της ομάδας του νησιού μας για την κατάκτηση της νίκης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων ότι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες δώσαμε στη δημοσιότητα με ντοκουμέντα μια ανακοίνωση σχετικά με την άνιση μεταχείριση των ομάδων από την Πειθαρχική Επιτροπή. Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα από την έκδοση της ανακοίνωσης μας και ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση από κανέναν. Με τις διαμαρτυρίες πλέον να φουντώνουν η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος τίθεται υπό αμφισβήτηση. Γι’ αυτό προτείνουμε την διεξαγωγή έκτατης γενικής συνέλευσης της Ένωσης όπου θα βρεθούμε όλες οι ομάδες και θα συζητήσουμε εποικοδομητικά για τα προβλήματα και τα όσα αντιμετωπίζουμε στο φετινό πρωτάθλημα.

 

 

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                    

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΤΣΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                 ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου