Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Έτοιμοι !

Με την πεποίθηση και την ευχή όλων, ότι η Παννάξα θα αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και θα πετύχει τους φετινούς της στόχους, ξεκίνησε ήδη το ''ταξίδι'' στο περιφερειακό, με την ομάδα της Νάξου να μένει ισόπαλη στο Λαύριο (1-1) με τον Ολυμπιακό.
Η ώρα για την 1η επίσημη εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους πλησιάζει και άπαντες στην...
ομάδα δηλώνουν έτοιμοι για το ματς με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας, την Κυριακή το μεσημέρι στις 2.30.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Βλαστός, δήλωσε στο Pannaxiakos fc: ''Θελω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο φίλαθλο κόσμο της Νάξου και να τους διαβεβαιώσω ότι έχουμε δουλέψει σκληρά. Φέτος γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε ο Πανναξιακός να είναι πρωταγωνιστής και να μας κάνει όλους υπερήφανους. Σε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, θέλουμε τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να στηρίζει τα παιδιά, καθώς η παρουσία του στο γήπεδο είναι εξτρά κίνητρο για τους αθλητές ώστε να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι το πρώτο εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να παίξουμε και όμορφο ποδοσφαιρο''.
Κάλεσμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και από τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά το σύνδεσμο φιλάθλων Αθηνών, για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα στα εκτός έδρας ματς, προσκάλεσε όλους τους Ναξιώτες φιλάθλους να γίνουν ο 12ος παίχτης της ομάδας, γεμίζοντας σε όλα τα παιχνίδια το ΔΑΚ, μετατρέποντας το σε  φρούριο!
Ο κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μιχάλη Τερόλη, ενώ επιστρέφει ο Γρηγόρης Τόσκας.
Το καλοκαίρι που πέρασε οι ανακατατάξεις στο ρόστερ ήταν αρκετές και η ομάδα που θα δουν οι φίλαθλοι του Πανναξιακού την Κυριακή το μεσημέρι δεν θα έχει καμιά σχέση με τη περσινή.
Συνδετικοί κρίκοι οι Θέμελης, Τόσκας, Καρούσης και ο αρχηγός φέτος Γ. Κατσάνης...
οι νεαροί και ταλαντούχοι Πετρόπουλος, Σταυρόπουλος, Αριανούτσος...
οι ποιοτικοί μέσοι Τερόλης, Αθανασίου, Μπονιάκος, Τζορμπατζάκης, Δερμιτζάκης...
τα κανόνια Κεμαβόρ, Ντούκα...
είναι ο Πανναξιακός που θα θαυμάσουμε φέτος.
Κοντά σ' αυτούς και όλα τα υπόλοιπα νέα παιδιά της ομάδας, που πήραν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και που σίγουρα θα βοηθήσουν όταν έρθει η στιγμή.

*Με απόφαση του Δ.Σ. όλοι οι φετινοί αγώνες στο ΔΑΚ θα έχουν γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ ισχύει πάντα η ελεύθερη είσοδος για τους νέους κάτω των 18 ετών.

Από την πρώτη φετινή μάχη της Παννάξας στο ΔΑΚ, δεν πρέπει να λείψει κανείς!
Το παιχνίδι ξεκινά στις 14.30 της Κυριακής και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου