Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζουμε!

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Αυτή τη φορά ήταν η Τριγλία Ραφήνας, που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το κακό πρώτο ημίχρονο του Πανναξιακού και να προηγηθεί με 0-2, κάνοντας το έργο των ποδοσφαιριστών του...
 Γιώργου Βλαστού ιδιαιτέρως δύσκολο. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Νάξου πάλεψε στην επανάληψη, μείωσε το σκορ με ένα υπέροχο γκολ του Άγγελου Κεμαβόρ και έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν ήταν τυχερή στην τελική προσπάθεια.  Χειροκροτήματα στο ΔΑΚ παρα την ήττα, από τον κόσμο του Πανναξιακού που αναγνώρισε την υπέρ-προσπάθεια του 2ου ημιχρόνου. 
Ο Ζέκιο είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 0-1 στο 22', ο Αλεβίζος το 0-2 στο 35' με τον Κεμαβόρ να κλείνει το σκορ (1-2) στο 80'.

Για τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ (Βλαστος) Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζορμπατζάκης, Σταυρόπουλος (Κατσάνης), Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Ντούκα, Δερμιτζάκης, Μπονιάκος (Κεμαβόρ).

ΤΡΙΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Τσιγκούλης) Γκούτσιας, Στρομπουλός, Φελεγκάκης, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Σκαφίδας, Αλεβίζος, Τσάγκαρης, Χατζάκης, Μάντζης, Ζέκιο.
 
Η ομάδα μας, αφήνει πίσω το άτυχο αποτέλεσμα της Κυριακής και συνεχίζει την προσπάθεια της, με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς στη Βάρη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει και θα επανέλθουμε με όλα τα τελευταία νέα
Δειτε πως διαμορφωθηκε το 1-2, καθως και τι δηλωσαν οι προπονητες των δυο ομαδων και ο γκολκιπερ του Πανναξιακού Αστέριος Θέμελης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου