Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Απόψε στην ''Αρχιτεκτονική'' η τιμητική εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων Πανναξιακού Αθηνών για το Ναξιώτη στιχουργό Θανάση Περιστεράκη

Όλοι μαζί διασκεδάζουμε για τις φετινές επιτυχίες του Συλλόγου...

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο., εκδήλωση για όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στην Αθήνα, την Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, στις 9.30 μ.μ., στη μουσική σκηνή “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ” που βρίσκεται στο Γκάζι, Πειραιώς 116 & Ελασιδών 6 (δίπλα στον ΟΤΕ).
Ελάτε να διασκεδάσουμε και να γλεντίσουμε όλοι μαζί για τις φετινές επιτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ο.ΝΑ.Σ.
Στην εκδήλωση, η Διοίκηση του Πανναξιακού θα τιμήσει τον πολυτραγουδισμένο και αγαπημένο Νάξιο στιχουργό των Κυκλάδων, κ. Θανάση Περιστεράκη για τη μεγάλη προσφορά του στο νησιώτικο τραγούδι.
Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν και θα τιμήσουν τον μεγάλο στιχουργό Θανάση Περιστεράκη οι:
Βαγγέλης, Γιάννης και Μιχάλης Κονιτόπουλος, η Λέττα Κορρέ μαζί με τον Πολυχρόνη Κορρέ, ο Χρήστος Τσελέντης, η Ιωάννα Λεγάκη, ο Νεκτάριος Γκάγκωσης και ο Μήλιος βιολίστας Σταμάτης Μαρκαντώνης με τον Δ. Μωραΐτη.
Λαϊκά  με το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική», τον Παντελή Αμπαζή και τον Γιάννη Ντουνιά. Guest star ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβέρ) και άλλες εκπλήξεις.


Τιμή εισόδου: € 10
Κρασί ή Μπύρα: € 3, Ποτό: € 5
Φιάλη ουίσκι: € 80



Χορηγοί της εκδήλωσης: 



 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου