Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Βάζει πλώρη για ψηλά!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για τον Πανναξιακό, οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Κυκλάδων, που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ της Νάξου.
Ο σύλλογος, κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία ανδρών-γυναικών με 21 βαθμούς (ισόβαθμος του Ανδριακού) και την 2η στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων Α'.
Με βάση τις επιδόσεις και τη συμμετοχή που προκύπτει απ' αυτές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Πανναξιακός αναμένεται να είναι ανάμεσα στις 20 πρώτους συλλόγους στην Ελλάδα, ενώ...
μέχρι πέρσι βρισκόταν περίπου στην 50η θέση.
Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου στα 400μ και 400 εμπόδια, ο Μιχάλης Κωνσταντάς στα 100 και 200μ, οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4Χ100 και 4Χ400, καθώς και η Έφη Μπαϊράμη στα 80 εμπόδια και στο σύνθετο ατομικό (που κατέχει την 6η και 8η αντίστοιχα πανελλήνια επίδοση στην κατηγορία της) αναμένεται να βρεθούν στους τελικούς, με αρκετές ελπίδες διάκρισης...
Μέχρι τους αγώνες βέβαια, δεν αποκλείεται και άλλοι αθλητές να πιάσουν τα όρια και να δώσουν το παρόν στο μεγάλο ραντεβού, αφού η προετοιμασία συνεχίζεται και οι αθλητές του τμήματος στίβου,  γυμνάζονται προς το παρόν υπό τις οδηγίες ενός μεγάλου θρύλου του Ελληνικού αθλητισμού. Ο Στράτος Βασιλείου, ο μεγαλύτερος στην ιστορία Έλληνας αθλητής στα 110 εμπόδια (και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ επί 26 χρόνια), βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο νησί, μεταδίδοντας τις γνώσεις του με την ιδιότητα πλέον του προπονητή. Ο Στράτος Βασιλείου, υπήρξε (εκτός των άλλων) ομοσπονδιακός προπονητής και επί σειρά ετών προπονητής σε μεγάλα και ιστορικά σωματεία, όπως ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος!
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις των αθλητών στους Κυκλαδίτικους διασυλλογικού αγώνες  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου