Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Μπονιάκος και Θεοδοσιάδης συνεχίζουν στον Πανναξιακό

''Ο ΑΟ Πανναξιακός, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με
τους ποδοσφαιριστές Λέανδρο  Μπονιάκο και Αλέξιο Θεοδοσιάδη, οι οποίοι θα συνεχίσουν με το σύλλογο στη Γ' Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2013-14''.
Ο 26χρονος μέσος Λέανδρος Μπονιάκος, θα αγωνιστεί για 3η σεζόν στην ομάδα της Νάξου, μετά απ' αυτές των 2007-08 και 2012-13. Πολύτιμο εργαλείο, αναμένεται να λύσει τα χέρια του Γιώργου Βλαστού, αφού αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη περσινή σεζόν με τον Πανναξιακό. Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αγιαξ Ταύρου και Περιστέρι.
Ο 20χρονος (6-7-1993) εξελίξιμος γκολκίπερ Αλέξιος Θεοδοσιάδης, πέρσι αγωνίστηκε μια φορά βασικός, στο εκτός έδρας νικηφόρο ματς στο Κερατσίνι, κρατώντας μάλιστα την εστία του ανέπαφη, καθώς στη σκιά του (βασικού) Αστέριου Θέμελη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δεν πήρε αρκετό  χρόνο συμμετοχής. Έχει αγωνιστεί στους ερασιτέχνες του Άρη και της Βέροιας και η φετινή θα είναι η 2η σεζόν του στον Πανναξιακό.
Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών απ' το περσινό ρόστερ που θα συνεχίσουν στο σύλλογο, καθώς και οι νέες μεταγραφικές προσθήκες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου