Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Football League 2 - τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Πανναξιακός (ισόβαθμος με Αιγάλεω, Κηφισιά, Μανδραϊκό) χωρίς μάλιστα να δώσει αγώνα, μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Football League 2.
Το προγραμματισμένο για την Κυριακή 6/10 (12.45) παιχνίδι του Πανναξιακού κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, αναβλήθηκε αιφνιδίως το Σάββατο το μεσημέρι και ενώ η αποστολή του Πανναξιακού βρισκόταν εν πλω για τον Πειραιά. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, ήταν...
η τεράστια ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μέλη της αποστολής, τα περιττά έξοδα, αλλά και η απρόβλεπτη αγωνιστική απραξία για το σύλλογο, καθώς την ερχόμενη Κυριακή υπάρχουν οι αγώνες κυπέλλου στους οποίους ο Πανναξιακός πλέον δεν αγωνίζεται. Ωστόσο, τα ερωτήματα που προκύπτουν από τον χαρακτηρισμό του δημοτικού γηπέδου της Ραφήνας ως μη κατάλληλο είναι αρκετά, καθώς στο συγκεκριμένο γήπεδο, έχουν ήδη δοθεί αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League 2 τη φετινή χρονιά και απ' τις δυο ομάδες της πόλης που μετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ουδείς θα αποζημιώσει το σύλλογο για τα περιττά έξοδα και την τσάμπα ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μέλη της αποστολής, που υποχρεώθηκαν σε 15ωρο περίπου αυθημερόν ταξίδι και μάλιστα με δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Στα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Περιστέρι - ΑΕΚ 0-0
Ερμής Ζωνιανών - Μανδραϊκός 0-1
Κηφισιά - Τριγλία Ραφήνας 0-0
ΠΑΟ Κρουσσώνα - Ηλυσιακός 4-2
Αγιος Νικόλαος - Περαμαϊκός 2-1
Ηρόδοτος - Αιγάλεω  9/10

1 σχόλιο:

  1. Να στείλετε τον λογαριασμό των εξόδων σε αυτούς που αποφάσισαν λιγότερο από 24 ώρες πριν το παιχνίδι, την αναβολή του αγώνα και να ζητήσετε επιπλέον αποζημίωση για την ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή