Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ!!Μπαράζ  ανανεώσεων έχουμε στον Πανναξιακό καθώς για τη νέα χρονιά ανανέωσαν οι εξής  ποδοσφαιριστές: Χαμηλοθώρης Α, Πιτταράς Ν, Παπανικολάου Σ, Κεραμιώτης Γ, Ντασιος Ι, Λίκα Δ και Ευριπιώτης Μ.Επίσης, έχουμε την επιστροφή  του <<Πύργου>>της  άμυνας  Κ. Μπουλαμάτση μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι επαφές συνεχίζονται στα γραφεία του συλλόγου σε καθημερινή βάση κ στόχος της επιτροπής μεταγραφών είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο σωματείο όλοι οι Ναξιώτες ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, μετά την περσινή χρονιά  και λόγω  της συνέπειας που επέδειξε η Διοίκηση  του Πανναξιακού σε όλους τους τομείς απέναντι στους ποδοσφαιριστές του σωματείου, καταφθάνουν προτάσεις στα γραφεία του συλλόγου από όλα τα μέρη της Ελλάδας.


Τέλος,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές Τσουκαλά Ιωάννη , Κούτρο Ιωάννη, Γαλάνη Ευάγγελο και  Κωτσαρή Κώστα για την τεράστια πρόσφορα στην κατάκτηση του μοναδικού νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου