Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το ομόφωνο ψήφισμα της γενικής Συνέλευσης του Πανναξιακού Α.Ο. σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Υπόψη : Δημάρχου κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτη
Αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Λιανού
Πρόεδρο ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ κ. Ιωάννη Τσολάκη
ΠΡΟΣ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Υπόψη Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαργαρίτη
 ΚΟΙΝ: ΜΜΕ   
   ΝΑΞΟΣ 29/06/2015
ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Πανναξιακού Α.Ο. αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στο Δήμο Νάξου, να αξιοποιήσει το χώρο μεταξύ κλειστού και ανοιχτού γηπέδου και να τον διαθέσει σε κατάλληλες αθλητικές υποδομές με προεξέχον το προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου 8Χ8.
Λαμβάνοντας υπ ' όψιν ότι τα χρήματα που δίνονται για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου είναι και υπερβολικά αλλά και ουσιαστικά άσκοπα, αφού το συγκεκριμένο γήπεδο θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιηθεί για νυχτερινούς αγώνες και κρίνοντας από την μεγάλη ζήτηση και ανάγκη για άθληση όλων των παιδιών της Χώρας Νάξου, θεωρούμε ότι είναι σωστό αλλά και αναγκαίο να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο με τα χρήματα αυτά.
Η κατασκευή του προπονητικού κέντρου στο συγκεκριμένο χώρο πλεονεκτεί αφού, ο ηλεκτροφωτισμός καθώς και οι βοηθητικοί χώροι (αποδυτήρια, ιατρείο, γραφεία) καλύπτονται από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του ανοιχτού γηπέδου του ΔΑΚ Νάξου. Η άμεση λειτουργική σύνδεση του χώρου με το Γενικό Λύκειο Νάξου, καθιστά εύκολη την χρήση του απ ' τους μαθητές δίνοντας λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Επίσης θα καθιερωθούν ώρες κοινού, ώστε να έχει δικαίωμα στην άθληση και ο κάθε Ναξιώτης που δεν ανήκει σε κάποιο οργανωμένο σωματείο.
Είναι κρίμα τα παιδιά να στρέφονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για να αθληθούν και να παίζουν ποδόσφαιρο ενώ ο Δήμος Νάξου θα μπορούσε εύκολα να επιλύσει το θέμα. Είναι επίσης απορίας άξιο πως άλλα νησιά διαθέτουν απείρως περισσότερα γήπεδα ενώ η Νάξος με το πλουσιότερο αθλητικό δυναμικό σε παιδιά αλλά και το μεγαλύτερο σε πληθυσμό στις Κυκλάδες να διαθέτει, μόνο ένα ουσιαστικά γήπεδο με φυσικό χόρτο και ένα με πλαστικό μακριά από την Χώρα της Νάξου.
Αιτούμαστε και απαιτούμε λοιπόν από το Δήμο Νάξου να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου που θα επιλύσει τις ανάγκες για αθλητικούς - προπονητικούς χώρους για την νεολαία του νησιού μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο.
 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΜΠΑΣ ΠΛΑΤΩΝ                                                           ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της  Γ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου