Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κέρδισε τις εντυπώσεις

Στο 0-0 έμειναν Πανναξιακός και Ιωνικός την Κυριακή το μεσημέρι στο ΔΑΚ, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.
Καλύτερη η ομάδα της Νάξου στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά...
 το γκολ τελικά δεν ήρθε. Με αρκετά λάθη η διαιτησία των Μάλαμα, Σπυρόπουλου-Γουργιώτη, άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους, αφού όπως θα δείτε πιο κάτω στο video ο Πανναξιακός διαμαρτύρεται δίκαια για δυο τουλάχιστον περιπτώσεις.
Οι Σταυρόπουλος, Τζορμπατζάκης, Αριανούτσος, Μπονιάκος, Δερμιτζάκης ήταν οι καλύτεροι για την ομάδα μας, που έδειξε πως δεν είχε να ζηλέψει τίποτα, από την θεωρητικά καλύτερη ομάδα του ομίλου, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων στο τέλος του ματς.
Ο Πανναξιακός που παρέμεινε για 5ο σερί ματς αήττητος, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική παει στο Κερατσίνι, για να διευρύνει το αήττητο σερί και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και τι δήλωσε ο προπονητής του Πανναξιακού Γ.  Βλαστός




ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Μπονιάκος, Τζορμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Τερόλης), Αθανασίου, Κεμαβόρ (Πετρόπουλος), Δερμιτζάκης, Ντούκα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΡΟΥΣΟΣ)  Αδαμόπουλος, Τσιμπλάκης, Τσακίρης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Ατματζίδης, Γεωργίου (Μαριόλης), Λαμπρινάτος (Αχλαδιώτης), Σκαφτούρος, Κατσαβριάς (Ανδρεαδάκης), Sevaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου