Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη - χρυσάφι στο Κερατσίνι

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Γιώργου Βλαστού, που πέρασε και απ' το Κερατσίνι με σκορ 0-1.  Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Πανναξιακός, πίεσε όταν...
ήθελε, έδωσε χώρο όταν έπρεπε, έλεγξε το ρυθμό και απέδρασε με το τρίποντο, που τον φέρνει στην 3η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμο με τον Ιωνικό και τον Περαμαϊκό με 15 βαθμούς. Οι μπλε, διαθέτουν πλέον την καλύτερη άμυνα στον 9ο όμιλο έχοντας δεχτεί μόλις 4 γκολ σε 8 ματς, ενώ παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας σε 5 αναμετρήσεις.
Ο Ρένος Ντούκα ήταν ο σκόρερ του Πανναξιακού, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά στο 36', ανοίγοντας λογαριασμό για τη φετινή χρονιά στον πίνακα των σκόρερ.
Τόσκας, Αθανασίου, Καρούσης, Ντούκα  ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα μας, που υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή 16/12 την ομάδα του Νικολακάκη, σε ένα ακόμα δυνατό ματς.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κλείσαρης): Λεντής, Καρράς, Καμένος, Σιδηρόπουλος, Βατής, Μαρμαρίδης (Διονυσόπουλος), Παντελίδης, Κουφουδάκης (Κατσιγιάννης), Μαριόλης, Μάλλης (Τρουμπούνας), Πουλάκης
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Θεοδοσιάδης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Κατσάνης), Αθανασίου, Ντούκα (Τερόλης), Δερμιτζάκης (Κεμαβόρ), Μπονιάκος.

Άσχημες εικόνες στο τέλος του παιχνιδιού, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται αναίτια στους φιλάθλους του Πανναξιακού, που και σε αυτό το εκτός έδρας ματς αποτέλεσαν τον 12ο παίχτη της ομάδας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα παρατράγουδα έλαβαν τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με τον Πανναξιακό να μην έχει παράπονα από το επίσημο Κερατσίνι, παρά μόνο από τους συγκεκριμένους ανεγκέφαλους.

Στα άλλα ματς της 8ης αγωνιστικής:
Άνω Μερά - Ατρόμητος 2-3
Αστέρας Βάρης - ΑΟ Δικαίου 2-0
Νικολακάκης - Περαμαϊκός 2-3
Τριγλία - Διαγόρας 5-1
Ιωνικός - Ολυμπιακός Λαυρίου 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου