Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Καταιγίδα...

Καταιγιστικός σήμερα ο Πανναξιακός στο γήπεδο της Μυκόνου, πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 0-5 κόντρα στην Άνω Μερά. Οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ήθελαν περισσότερο τη νίκη και φρόντισαν να τελειώσουν νωρίς το ματς, καθώς προηγήθηκαν στο 37' με σκορ 0-4 χάρη στα γκολ των Ντούκα (13'), Αριανούτσου (19' πεν.) και Δερμιτζάκη (32', 37').
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι (κόβοντας στροφές και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων) έφτασαν το δείκτη του σκορ στο 0-5 με ένα γκολ φάουλ του Κώστα Σταυρόπουλου... απ' τη σέντρα!
Το ματς δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, καθώς οι γηπεδούχοι, μετά και τις...
αποχωρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας δεν έδειξαν ικανοί σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρουν τον πολύ καλό και σήμερα Πανναξιακό.
Ο Πανναξιακός, (που έχει σταθερά την καλύτερη άμυνα στον όμιλο και τη 2η καλύτερη επίθεση) ανέβηκε εκ νέου στην 3η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Ιωνικό και Ατρόμητο, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι κυπέλλου με το Φιλώτι, την Τετάρτη στις 3.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγερσανίου και την ερχόμενη Κυριακή (17/2) το πρώτο από τα 3 συνεχόμενα εντός έδρας ματς, κόντρα στον αισθητά ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα ΑΟ Δικαίου.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Χατζηπαναγιώτης, Δήμας, Ασημομύτης, Κουκάς Μ. (Μπούρμπουλας), Ασημομύτης Λ., Περιάλης, Ντιαιέ (Σκαρλάφτης), Τουρέ (Λούπης), Κουκάς Ζ., Πετράι
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος (Χαμηλοθώρης), Τζωρμπατζάκης (Μπονιάκος), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Τερόλης, Ντούκα, Δερμιτζάκης (Μπανακάκης), Κατσάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου