Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πανναξιακός πέρασε και το εμπόδιο του Διαγόρα και πάει στη Νίκαια για την πρωτιά !

Εύκολο απόγευμα για τον Πανναξιακό, που χωρίς να ανεβάσει στροφές, νίκησε και το Διαγόρα με σκορ 3-0. Οι Δερμιτζάκης (19', 92') και Αθανασίου (60') ήταν οι σκόρερ για την ομάδα της Νάξου, που παραμένει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση αναπνοής από τον Ιωνικό, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τον Ιωνικό, τον οποίο αντιμετωπίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Νίκαια, σε ένα ματς που μπορεί και να ξεκαθαρίσουν αρκετά, όσον αφορά την υπόθεση 1η θέση.
Ο Πανναξιακός, τέλειωσε το ματς με το Διαγόρα χωρίς απώλειες (από τιμωρίες ή τραυματισμούς) και ο Γιώργος Βλαστός αναμένεται να έχει στη διάθεση του και ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιλέξει την ιδανική 11αδα για το κρίσιμο ματς.
Δείτε πιο κάτω στα video, τι συνέβη στο Σαββατιάτικο ματς, αλλά και τις δηλώσεις των προπονητών και του Γιώργου Πετρόπουλου, όπως τις κατέγραψαν οι κάμερες του sport cyclades.


Στα άλλα ματς, η έκπληξη έγινε στη Μύκονο, όπου η Άνω Μερά υποχρέωσε σε ήττα την Τριγλία Ραφήνας, ενώ σημαντικό διπλό πήρε στην Κω ο Ολυμπιακός Λαυρίου από τον Δίκαιο. Στο Πειραϊκό ντέρμπι Περαμαϊκός και Ιωνικός έμειναν ισόπαλοι (2-2) σε ένα ματς με σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις ενώ στο έτερο σημαντικό ματς για τις πρώτες θέσεις ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Βάρης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Κατσάνης, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Πετρόπουλος, Αριανούτσος, Καρούσης (88’ Χαμηλοθώρης), Αθανασίου (79’ Μπαλακάκης), Γκεμαβόρ (75’ Μονιάκος), Δερμιτζάκης, Τερόλι

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακουμάρες, Κενενούνης, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου, Κέτσες, Πατούχος (70’ Λάππας), Μπαούρης (90+5’ Κωνσταντινίδης), Μαρκεττάκης, Ιμεραλιλάι, Επιφανής, Μπαρδής (82’ Καραγιάννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου