Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Σας ευχαριστούμε !

Στην τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό του, ο Πανναξιακός έμεινε ισόπαλος (1-1) κόντρα στον Περαμαϊκό, με τον τίτλο να φαντάζει πλέον όνειρο μακρινό, αν και η ομάδα της Νάξου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικους τον Ιωνικό και τον Ατρόμητο.
Μπροστά σε 700 περίπου θεατές, οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού πάλεψαν μέχρι το 93' για τη νίκη, αλλά στάθηκαν για ακόμα μια φορά άτυχοι, αφού το σουτ του Μπονιάκου στο 89' κατέληξε στο δοκάρι.

Το θερμό χειροκρότημα στο φινάλε της αναμέτρησης ήταν το ελάχιστο ευχαριστώ του φίλαθλου κόσμου της Νάξου, που αναγνώρισε τη συνολική προσπάθεια των παιδιών και του κόουτς, που φέτος παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα και μας έκαναν υπερήφανους.
Η καθολική αναγνώριση από ποδοσφαιριστές και προπονητές αντιπάλων ομάδων τη φετινή χρονιά, είναι ο τίτλος που θα συνοδεύει τον Πανναξιακό, ο οποίος πάλεψε τίμια και μέσα στο γήπεδο για να πετύχει το στόχο του, ο οποίος εξ αρχής ήταν η άνοδος στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Και τα κατάφερε περίφημα!
Το τελευταίο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και ο Ιωνικός δεν προβλέπεται να στραβώσει στη Μύκονο. Όμως (όπως είπε και ο Γιώργος Βλαστός) είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική...
Και έτσι είναι...
Χαμένες μάχες, είναι οι μάχες που δεν δόθηκαν!
Πριν όμως την επόμενη Κυριακή, υπάρχει ο τελικός του κυπέλλου στη Σύρο (την Τετάρτη), όπου ο Πανναξιακός θέλει το τρόπαιο κόντρα στη Μύκονο για πολλούς και διάφορους λόγους.
Για το κύπελλο θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση.
Παρακολουθήστε πως κατέγραψε το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό η κάμερα του sport Cyclades, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου