Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο Αστέρας Βάρης ''ψαλίδισε'' τις ελπίδες του Πανναξιακού για τον τίτλο...

Σε ένα ματς, που ο Πανναξιακός είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, αλλά και κόντρα τη διαιτησία χάθηκαν δυο πολύτιμοι βαθμοί στο κυνήγι του Ιωνικού για την κατάκτηση της 1ης θέσης.
Ο Αθανασίου, ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον Πανναξιακό σε 1-1, το γκολ του Κάρδαρη απ' το 1ο ημίχρονο, ξαναβαζοντας την ομάδα του Γιώργου Βλαστού στο ματς.
Η νίκη τελικά δεν ήρθε, με τις ευκαιρίες να χάνονται η μια μετά την άλλη και τον διαιτητή Ευαγγέλου, να πέφτει σε σωρεία λαθών σε βάρος της ομάδας της Νάξου.
 Το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του ματς, ήταν η επιβράβευση για την προσπάθεια των γηπεδούχων, σε μια αναμέτρηση που ξεχείλιζαν το πάθος και τα νεύρα.
Δείτε τι συνέβη στο ματς, όπως το κατέγραψαν οι κάμερες του sport cyclades.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γ. Βλαστός): Θεμέλης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος (87’ Κατσάνης Γ.), Τόσκας, Αριανούτσος, Μπονιάκο (67’ Καρούσης), Αθανασίου (78’ Κεμαβόρ), Ντούκα, Δερμιτζάκης, Τερόλη
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κ. Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Κώζης, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Αλεξίου (55’ Κρίλης), Παπαδημητρόπουλος, Καρδαμίτσης (72’ Βατίστας), Καρδάρης (81’ Κουσιάκης), Λαναράς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου