Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δεν τα κατάφερε ο Πανναξιακός στο Πέραμα

Την ήττα γνώρισε στο Πέραμα η ομάδα μας από τον τοπικό Περαμαϊκό με σκορ 1-0, μετά από μέτρια εμφάνιση. Η συγκεκριμένη ήττα, ήταν η 1η εκτός έδρας για τη φετινή χρονιά, μετά...
από 6 αναμετρήσεις μακρυά απ' τη Νάξο. Ο Πανναξιακός παραμένει πάντα εντός στόχων, ευρισκόμενος στην 3η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τον πρωτοπόρο Ατρόμητο για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο ΔΑΚ στις 13/1.
Η αγωνιστική περίοδος για το 2012 ολοκληρώθηκε με τον Πανναξιακό πρωταγωνιστή, αφού στη σεζόν 2011-12, κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση του 8ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος, κατακτώντας παράλληλα και το κύπελλο Κυκλάδων. Ήταν η μοναδική νησιωτική ομάδα που κατάφερε το στόχο της παραμονής, ενώ τη φετινή χρονιά βρίσκεται (προς το παρόν) στην 3η θεση της βαθμολογίας, ξεχωρίζοντας και πάλι από όλες τις υπόλοιπες νησιωτικές ομάδες.
Παρα τις δύσκολες συγκυρίες, ο Πανναξιακος έχει βάλει πλώρη για ψηλά και μέσα στο 2013 αναμένεται να γράψει ιστορία με την επίτευξη του μεγαλύτερου φετινού του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην νέα Γ' κατηγορία.
Ο σύλλογος εύχεται σε όλη τη Ναξιακή κοινωνία χαρούμενα Χριστούγεννα και το 2013 να βρει όλο τον κόσμο αισιόδοξο, με δύναμη και υγεία, αλλά πάνω απ’ όλα ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου