Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ομαδάρα !!!

''Πανναξιακός 6 ταχυτήτων'', ''ομαδάρα η Παννάξα σκόρπισε 6-2 το Νικολακάκη'', ''εξάσφαιρος ο Πανναξιακός'', ''πανάξιος Πανναξιακός'', ήταν μερικοί από τους τίτλους του διαδικτύου για τη χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας του Γιώργου Βλαστού με σκορ 6-2 επί του Νικολακάκη. Είναι όλοι σωστοί και συνοψίζονται σε μια μόνο λέξη: ΟΜΑΔΑΡΑ!
Ο χθεσινός (και όχι μόνο) Πανναξιακός, δείχνει τις δυνατότητες του και φωνάζει ότι φέτος μπορεί να παει πολύ ψηλά. Με εκπληκτικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο...
 διέλυσε μια από τις κατά τεκμήριο καλές ομάδες του 9ου ομίλου, παραμένοντας σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.
  Οι Νίκας (αυτ), Δερμιτζάκης (2), Ντούκα, Αριανούτσος, Καρούσης ήταν οι σκόρερ για τους μπλε, που είχαν σε εξαιρετική μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε για τους δικούς της λόγους το ματς.
Ο Πανναξιακός πλέον, είναι συγκεντρωμένος στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Πέραμα, όπου αν φύγει και από 'κει νικητής... μπορεί με το τέλος του 1ου γύρου να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Θέμελης, Πετρόπουλος (Κεμαβόρ), Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούστος, Καρούσης (Τερόλης), Αθανασίου, Ντούκα (Κατσάνης), Δερμιτζάκης, Μπονιάκος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (ΒΡΕΤΤΟΣ) Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας Χ, Πατατανές, Μουράτογλου, Ανδρεάδης (Λουκάς), Τερζίεφ (Σπυρίδης), Κωβαίος (Τσιτοφώτος), Ewurum, Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου. 

Στα αλλα ματς: 
ΑΟ Δικαίου-Ανω Μερά 2-0
Διαγόρας-Αστέρας Βάρης 0-5
Ατρόμητος-Περαμαϊκός 1-0
Ιωνικός-Τριγλία 2-0
Ολυμπιακός Λαυρίου-Κερατσίνι 1-1 

Δείτε στα βίντεο, πως διαμορφώθηκε το 6-2 και τις δηλώσεις του προπονητή του Πανναξιακού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου