Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Επικίνδυνη έξοδος για Πανναξιακό

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Πανναξιακό, που ταξιδεύει στο Κερατσίνι για να αντιμετωπίσει μια απ' τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, που έχει τους ίδιους ακριβώς στόχους με την ομάδα μας για τη φετινή χρονιά.
Οι γηπεδούχοι, διψούν για βαθμούς, καθώς συμπλήρωσαν αισίως 3 παιχνίδια χωρίς πόντο, αφού γνώρισαν την ήττα κατά σειρά από Ατρόμητο, Νικολακάκη, Περαμαϊκό και όπως είναι φυσικό...
 η αναμέτρηση με τον Πανναξιακό αποκτά γι' αυτούς χαρακτήρα τελικού, αφού σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τις πρώτες προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.
Άλλωστε, οι τελευταίες πληροφορίες (ράδιο αρβύλα) για την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, κάνουν λόγο για 4 τελικά ομάδες και όχι για 6 ή 7 που θα κερδίσουν το εισιτήριο της ανόδου.
Ο Πανναξιακός, που στα 4 φετινά εκτός έδρας ματς (Ολ. Λαυρίου, Αστ. Βαρης, ΑΟ Δικαίου, Διαγόρας) παραμένει αήττητος, θα προσπαθήσει να διατηρήσει το καλό σερί περνώντας νικηφόρα από μια δύσκολη παραδοσιακά έδρα και μπορεί να το καταφέρει εφ όσον παρουσιάσει το σοβαρό πρόσωπο που δείχνει φέτος στις αναμετρήσεις μακρυά απ' το νησί.
Στο αγωνιστικό, τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής πριν τα παιχνίδια τείνουν να γίνουν παράδοση για τον Γιώργο Βλαστό, αφού σήμερα ο Αστέριος Θέμελης πέρασε τη μέρα στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τα οποία μάλλον θα στερήσουν τη συμμετοχή του απ' το Κυριακάτικο ματς, με τους Θεοδοσιάδη-Παλάζη να δείχνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν την εστία του Πανναξιακού. Ο κόουτς δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα που σχετίζεται με τραυματισμούς ή κάρτες και θα έχει στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Ο νεαρός στόπερ της ομάδας μας Κώστας Σταυρόπουλος, καταθέτει την άποψη του για το παιχνίδι με το Κερατσίνι και δίνει το στίγμα του φετινού Πανναξιακού.

Την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο του Κερατσινίου θα διευθύνουν οι  Ντοκάκης (Χανίων), Σαμοϊλής-Βασιλάκης (Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου