Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Εκεί, εκεί στη Γ' Εθνική

Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα την Κυριακή το μεσημέρι, με την ομάδα του Πανναξιακού, να κερδίζει το εισιτήριο ανόδου στη Γ' εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του, 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νάξου, δεν τέλειωσε την αποστολή της, καθώς κυνηγάει το πρωτάθλημα, αφού όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν θα κριθεί πριν την τελευταία αγωνιστική.
Στον αγώνα με το Κερατσίνι, οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού, παρα την κούραση (αφού έπαιζαν 3ο ματς σε 8 μέρες) πήραν χαλαρά τη νίκη με σκορ 3-0, απέναντι μάλιστα σε αντίπαλο που ήθελε τους βαθμούς προκειμένου να παλέψει τη σωτήρια του.
Οι Κεμαβόρ (30'), Σταυρόπουλος (38') και Τζορμπατζάκης (82') ήταν οι σκόρερ της ιστορικής νίκης, που βάζει την ομάδα της Νάξου στα σαλόνια του ποδοσφαίρου.
Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Νίκου Κατσάνη και του γενικού αρχηγού Μιχάλη Αγγελή, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σκιαγραφούν τη δύσκολη χρονιά που τελειώνει σιγά-σιγά και θέτουν προβληματισμούς όσον αφορά το μέλλον της ομάδας...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου