Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Για το διπλό και την κορυφή στην έδρα του Νικολακάκη

Δύσκολο και καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι, δίνει η ομάδα της Νάξου στις 4.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα του Νικολακάκη, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.
Ο Γιώργος Βλαστός, θα στερηθεί των υπηρεσιών του 1ου σκόρερ Κώστα Δερμιτζάκη, αλλά και του Μιχάλη Τερόλη λόγω τιμωριών.
Ο Πανναξιακός, θα παλέψει για το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με πιθανή γκέλα του Ιωνικού στη Ραφήνα θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Το έργο βέβαια των παιχτών του Γιώργου Βλαστού, μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η...
ομάδα του Νικολακάκη βρίσκεται οριακά κάτω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, ψάχνοντας απεγνωσμένα βαθμούς.
Στην ομάδα πάντως, όλοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.
Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Πανναξιακός είχε πετύχει στο νησί ευρεία νίκη με σκορ 6-2 (εδώ)   



Καθάρισε ο Πανναξιακός με την έφεση

Η εισήγηση για επανεξέταση της τιμωρίας του Πανναξιακού για επεισόδια δεν έπεισε την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που απέρριψε τις εφέσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.
Αναλυτικά η απόφαση:
1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝ. ΚΑΡΡΑ κατά της  υπ΄αριθμ. 58/7-2-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου  ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.
Δεν θα γίνει ποτέ το Ανω Μερά - ΑΟ Δικαίου
Καθώς, η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε τη ματαίωση του αγώνα Άνω Μερά-ΑΟ Δικαίου, αφού έλαβε υπόψη της το έγγραφο του σωματείου ΑΟ Δικαίου με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από το συγκεκριμένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου