Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ήττα στο ντέρμπι κορυφής για τον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός, ηττήθηκε με σκορ 2-1 στη Νίκαια, στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής και παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις πόντους (πλέον) μακρυά από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Τον Ιωνικό, που ήταν γενικώς ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς εκτός του Πανναξιακού και οι Ατρόμητος, Περαμαϊκός έχασαν βαθμούς.
Στο παιχνίδι της Νεάπολης, μπροστά σε 1.500 περίπου θεατές, ο Μιχάλης Τζορμπατζάκης έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 33', με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε 1-1, ''κόβοντας τα πόδια'' των παιχτών του Γιώργου Βλαστού, οι οποίοι αν πήγαιναν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ, η εξέλιξη του...
αγώνα θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα διαφορετική.
Στην επανάληψη, ο 1ος σκόρερ του 9ου ομίλου Σκαφτούρος, πέτυχε το 2-1 στο 60' μέσα σε αποθέωση, με τον Πανναξιακό να μην καταφέρνει να αναστρέψει την κατάσταση μέχρι το τέλος, αν και είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Γρηγόρη Τόσκα, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος.
Ο Ιωνικός αποτελεί παρελθόν και όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Βάρης, όπου το τρίποντο θα ξαναφέρει τον Πανναξιακό σε απόσταση βολής απ' την κορυφή.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουμουλίδης, Τσακίρης, Σταμπολόγλου, Κατσαβριάς, Μαριόλης, Πολίτης (Τσιμπλάκης), Ίγκλι, Σκαφτούρος (Μαντούβαλος), Ανδρεαδάκης (Γιαλελής), Λαμπρινάτος.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος (Κεμαβόρ), Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Μπονιάκος), Αθανασίου (Κατσάνης), Ντούκα, Δερμιτζάκης, Τερόλης

Στα άλλα ματς:
Αστέρας Βάρης - Άνω Μερά 2-0
Τριγλία - ΑΟ Δικαίου 3-1
Νικολακάκης - Ατρόμητος 2-1
Κερατσίνι - Περαμαϊκός 1-1
Ολυμπιακός Λαυρίου - Διαγόρας 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου