Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Και τώρα... Ιωνικός

Ο Πανναξιακός πέρασε σαν σίφουνας από το δημοτικό γήπεδο της Ρόδου, κερδίζοντας τον Διαγόρα με σκορ 1-5, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής. Το παιχνίδι στιγματίστηκε...
 από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, σε βάρος ποδοσφαιριστών του Διαγόρα, κάτι που προκάλεσε την διακοπή του αγώνα για περίπου 15 λεπτά προς το τέλος της αναμέτρησης.
Στο αγωνιστικό, καλύτερος ο Πανναξιακός σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού, πήρε δίκαια τη μεγάλη νίκη, χάρη στα γκολ των Αριανούτσου (40',64'), Δερμιτζάκη (42'), Κεμαβόρ (53'), Καρούση (68') διαμορφώνοντας ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση.
Καλύτεροι για τον Πανναξιακό οι Αριανούστος, Μπονιάκος, Κεμαβόρ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Παπαδόπουλος, Καραγιάννης (Μπότσης), Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν, Καρπούζης, Σκυαλλαράκης, Καραγεωργίου (Φλεβάρης), Ιμεραλιλάι, Διακάκης, Ζωάννου (Χατζηπέτρος)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκος, Τζωρμπατζάκης (Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου (Χαμηλοθώρης), Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης (Τερόλη), Ντούκα.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Νάξου βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση αναπνοής απ' την κορυφή και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των μπλε, προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο ΔΑΚ κόντρα στον Ιωνικό, που βρίσκεται στη 2η θέση έχοντας δυο βαθμούς περισσότερους.
Δείτε πως διαμορφώθηκε το 1-5, αλλά και τις ομορφιές προς το τέλος του ματς

Και μερικά στατιστικά...
*Η εστία του Θέμελη παραβιάστηκε έπειτα από 391 λεπτά, με την αξιόλογη επίδοση που κρατούσε ο Αστέριος και η άμυνας του Πανναξιακού απο το 35' του ματς με την Τριγλία να λαμβάνει τελος. Ήταν ο Ιμεραλιλάϊ, που εστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 66' του παιχνιδιού.
*Αριανούστος, Δερμιτζάκης, Κεμαβόρ, έχουν απο 3 γκολ έκαστος και ηγούνται των σκόρερ στην ομάδα του Πανναξιακού
*Ο Πανναξιακός έχει πλέον την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον 9ο όμιλο με 7 γκολ.

Δείτε αναλυτικά πίνακες και ρεπορτάζ απο όλους τους ομίλους του περιφερειακού εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου