Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ψυχάρες !!!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Νάξου μέσα στη Βάρη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα με σκορ 1-0.
Οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού, καταθέτοντας ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν την πολυπόθητη νίκη, που τους φέρνει ξανά σε απόσταση βολής από την κορυφή...

Το γκολ του Μιχάλη Τζορμπατζάκη, μόλις στο 3ο λεπτό ήταν ικανό να χαρίσει το 3ποντο, και να ξαναβάλει τον Πανναξιακό σε πορεία επιτυχιών, δίνοντας ταυτόχρονα μια τονωτική ένεση ψυχολογίας σε όλα τα παιδιά, μετά τις αναποδιές στο ξεκίνημα.
Η ομάδα μας, είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ στο 85' με το πλασέ του Καρούση να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ κινδύνεψε να ισοφαριστεί στο 94' με την προσπάθεια του Κοζή να έχει την ίδια κατάληξη.
Τζορμπατζάκης και Θέμελης οι κορυφαίοι των φιλοξενούμενων, χωρίς πάντως να υπάρχουν υστερήσαντες, αφού όλα τα παιδιά πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη.
Συγκλονιστικός για άλλη μια φορά και ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού Αθηνών, που βρέθηκε και στη Βάρη ενισχύοντας την ομάδα μας και πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης.
Άψογη η φιλοξενία των γηπεδούχων προς την αποστολή και τους φιλάθλους του Πανναξιακού, με τη διοίκηση της ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση:
Ο Α.Ο. Πανναξιακός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Κυανού Αστέρα Βάρης, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας, κατά το μεταξύ μας παιχνίδι στις 4/11/2012 στο γήπεδο της Βάρης. Ευχόμαστε στο σωματείο του Αστέρα καλή συνέχεια στο περιφερειακό πρωτάθλημα και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου στη Νάξο.

 ΑΣΤΕΡΑΣ: Ούσιος, Κοζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Ζορμπάς (Ψυχογιός), Στρατής, Κάρδαρης, Μελαμπιανάκης (Πιτταράς), Αλεξίου, Ζώνας, Λαναράς
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (Χαμηλοθώρης), Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης (Κατσάνης), Μπονιάκος (Ντούκα).

Ο Πανναξιακός που υποδέχεται την επόμενη Κυριακή την Άνω Μερά, θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πριν τις δυο επικίνδυνες εξόδους στα Δωδεκάνησα.

Θυμηθείτε την δραματική εξέλιξη του ματς εδώ και δείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τη βαθμολογία, τα σκορ στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια και τους επόμενους αγώνες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου