Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κυκλαδικό ντέρμπι στο ΔΑΚ

Ο Πανναξιακός υποδέχεται την Άνω Μερά Μυκόνου την Κυριακή στις 2.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την πορεία και των δυο αντιπάλων.
Η ομάδα μας, που προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Βάρη, θέλει τους 3 βαθμούς ώστε να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Απ' την άλλη, η ομάδα της Άνω Μερά,  θα έρθει στη Νάξο για να κυνηγήσει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού μοιάζει με πληγωμένο θηρίο, που δεν έχει τίποτα να χάσει.
Το σίγουρο είναι, πως οι τυχεροί θεατές που θα παραβρεθούν στο ΔΑΚ, θα παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο ντέρμπι, όπως είναι συνήθως τα ματς μεταξύ Κυκλαδικών ομάδων στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Μια επιστροφή-δυο νέες απουσίες για τον Πανναξιακό
Ο Μιχάλης Τερόλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή, αλλά ο Γιώργος Πετρόπουλος και ο Ρένος Ντούκα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν στις προπονήσεις της...
εβδομάδας. Η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί από Δευτέρας και θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε να προλάβουν το εκτός έδρας ματς με τον Δίκαιο στην Κω.
Την Κυριακή στις 14.00 όλοι στο γήπεδο!
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο Πανναξιακός χρειάζεται τη στήριξη όλων για να πετύχει το στόχο του.
Πέραν αυτού, ακολουθούν δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς στα Δωδεκάνησα (με ΑΟ Δικαίου και Διαγόρα), οπότε την ομάδα μας θα την ξαναδούμε στο ΔΑΚ... αρχές Δεκέμβρη!
Να μην λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου