Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ματς - γιορτή την Κυριακή στο ΔΑΚ

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η προετοιμασία του Πανναξιακού για το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ιωνικό στις 14.00 στο ΔΑΚ. Άπαντες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, θέλουν μόνο νίκη, που θα φέρει τον Πανναξιακό ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, συνεχίζοντας παράλληλα το σερί των καλών εμφανίσεων. 
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γιώργο Βλαστό, ο Παντελής Αθανασίου, ο οποίος νιώθει  ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και μάλλον θα δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Γιώργος Κατσάνης, είναι αυτός που χάνει σίγουρα το ματς και συνεχίζει την αποθεραπεία του για να επανέλθει δριμύτερος.
Ο καιρός, (παρα τις αρχικά αντίθετες προβλέψεις) αναμένεται σχετικά καλός, γεγονός που ευνοεί την αθρόα προσέλευση του κόσμου, που πρέπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να γεμίσει το γήπεδο, αποτελώντας τον 12ο παίχτη του Πανναξιακού.
Ο Αστέριος Θέμελης (που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ιωνικού), χαρακτήρισε το ντέρμπι της Κυριακής ''ματς γιορτή'' και κάλεσε με...
 τη σειρά του το φίλαθλο κόσμο της Νάξου να βρεθεί στο ΔΑΚ.

Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου