Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ισόπαλος 0-0 στην έδρα της Τριγλίας Ραφήνας

Ο Πανναξιακός έμεινε αήττητος στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, αυτή τη φορά παίζοντας στην έδρα της Τριγλίας, η οποία προς το παρόν βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας δείξει σοβαρότητα και χαρακτήρα στα παιχνίδια της.

Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη, αλλά στην τελική προσπάθεια οι Ντούκα και Βούλγαρης ήταν άτυχοι στα τελειώματα τους, ενώ η πολύ καλή παρουσία της αμυντικής γραμμής (παρα τις απουσίες), δεν επέτρεψε στην Τριγλία να καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να θεωρείτε δίκαιο αποτέλεσμα.
Ο Πανναξιακός, μετά και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, βρέθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας μπροστά του το ρεπό, αλλά και το εξ αναβολής παιχνίδι (της 3ης αγωνιστικής) κόντρα στην Θύελλα, το οποίο τελικά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Ραφήνας.

Α.Ο.Τριγλία Ραφήνας (Γ. Παπακωστούλης) : Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσιτιφωτος, Σκαφίδας (60′ Βουλομένος), Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Μουλάκης (65′ Φελέκης), Ζέκιο

Πανναξιακός (Γ. Βλαστός) : Γεωργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Βάσος (93′ Σάντα), Αριανούτσος, Καρούσης, Μεσημέρης, Duka , Παπασταθόπουλος (65′ Μπανακάκης), Βούλγαρης (80′ Μποδώνιας)

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Ερμής Ζωνιανών – ΑΟ Περιστερίου 4-0
Κηφισιά – Αστέρας Βάρης 2-1
Αγιος Νικόλαος – Θύελλα Ραφήνας 1-1
Αιγάλεω – ΠΑΟ Κρουσσώνα 3-0
Ηρόδοτος – Μανδραϊκός 3-2
Περαμαϊκός – Ηλυσιακός 0-1
Τριγλία Ραφήνας – Πανναξιακός 0-0
Ρεπό: ΑΕΚ

Βαθμολογία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου