Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ήττα... εκτός προγράμματος απ' τον Ηρόδοτο.

Σε κακή μέρα ο Πανναξιακός, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-3 απ' την ομάδα του Ηροδότου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της ομάδας μας πετυχαίνοντας 3 γκολ στο 1ο ημίχρονο.

Ο Πανναξιακός, βελτιώθηκε στην επανάληψη, πέτυχε δυο γκολ, αλλά τα ψυχικά αποθέματα... στέρεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η (εκ των πραγμάτων δύσκολη) ανατροπή.
Η ομάδα της Νάξου, ταξιδεύει στη Ραφήνα για να αντιμετωπίσει την Τριγλία, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, με σκοπό να ρεφάρει την απρόσμενη ήττα απ' τον Ηρόδοτο, σε ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια ομάδα εκ των πρωτοπόρων, η οποία προς το παρόν έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Πανναξιακός - Ηρόδοτος 2-3, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, όπως τις κατέγραψαν οι κάμερες του Sport Cyclades.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός) Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Μεσημέρης (Ανδρεόπουλος), Βάσος (Ντούκα), Καλογερής, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (Μποδώνιας), Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Κολιτσιδάκης) Ζαφείρης Δ, Κοζυράκης, Αχιλλέως, Χαρίτος, Μπινιχάκης (Μωραϊτης), Μπαλάφας, Σαλταπίδας (Τσομπανάκης), Γεωργόπουλος, Ζαφείρης Α, Kurti, Χατζηανδρέου (Γιαπεντζάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου