Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πανναξιακός - Ηλυσιακός στο ντέρμπι της αγωνιστικής, την Κυριακή στις 15.00 στο ΔΑΚ

Ο Πανναξιακός, επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις μετά από περίπου ένα μήνα, αντιμετωπίζοντας τον Ηλυσιακό στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Football League 2.
Η ομάδα της Νάξου, φιλοδοξεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού μετά τα στραβοπατήματα του Νοέμβρη, η θέση στο βαθμολογικό πίνακα δεν είναι η επιθυμητή από τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους παίχτες και το φίλαθλο κόσμο.
Ο αντίπαλος, ένα ιστορικό σωματείο της Αθήνας, με έτος ίδρυσης το 1927 και δεκάδες συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β' και Γ΄ εθνικής κατηγορίας στο παρελθόν, φαντάζει ως μια απ' τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς με τρεις νίκες και μια ήττα (απ' την ΑΕΚ με 0-1) στα τελευταία τέσσερα ματς, βρίσκεται δικαίως στην 5αδα της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, έρχονται με κόσμο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι οργανωμένοι φίλαθλοι ετοιμάζουν εκδρομή στη Νάξο, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου να αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης απ' το νησί.
Για τον Πανναξιακό (που αγνοεί τη νίκη απ' τις 20 Οκτωβρίου κόντρα στο Περιστέρι), το τρίποντο...

είναι μονόδρομος, καθώς θα κρατήσει την ομάδα ζωντανή στο στόχο της και μάλιστα στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Όμως, για ένα ακόμα παιχνίδι, τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Βλαστό είναι πολλά, καθώς οι τραυματίες Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος, Μπονιάκος, δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση, ενώ η συμμετοχή του (επίσης τραυματία) Κατσάνη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 
Το ματς, είναι εξ ορισμού δύσκολο για την ομάδα μας και ο φίλαθλος κόσμος της Νάξου καλείται να δώσει το παρόν και να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών για τη νίκη.
Το ντέρμπι ξεκινά στις 3.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ και το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο στο σημαντικότερο ως τώρα παιχνίδι του Πανναξιακού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ακολουθεί η δήλωση του Κώστα Παπασταθόπουλου για την αναμέτρηση της Κυριακής:

*Οι δυο ομάδες, συναντήθηκαν πέρσι σε φιλικό ματς προετοιμασίας στο γήπεδο της Νάξου, με τον Πανναξιακό να επικρατεί με σκορ 3-0 (εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου